DESTINASJONER

Get Africa Travel har spesialisert seg på å skreddersy opplevelsesreiser i det sørlige afrika.

BESTILL DITT EVENTYR I DAG

GET THE AFRICAN FEELING: GET AFRICA!
Vakre Sør-Afrika er kontrastenes land og kalles gjerne «en verden i ett land». Et spennende reisemål med storslått natur, Big 5 safari, god mat og drikke, fantastiske sandstrender og livlige storbyer.
En reise til Namibia byr på opplevelser utenom det vanlige. Naturen er variert og spektakulær. Fra frodige og dyrerike nasjonalparker til ørkenområder med massive sanddyner mot en klar blå himmel.
Botswana er et paradis for naturelskere og har trolig Afrikas største gjenværende bestand av savannedyr. Her venter eksklusive safariopplevelser i storslått og variert landskap.
Zambia er kjent for å være en av verdens beste safaridestinasjoner. Her kan du oppleve safari til fots, Victoriafallene og den ville Zambezielva – alt i ett, vennlig land.
De majestetiske Victoriafallene oppleves best fra Zimbabwe-siden. Hwange Nasjonalpark er en uopdaget perle hvor man kan oppleve et spennende og variert dyreliv uten å møte andre safaribiler.
En reise til Malawi gjør inntrykk. Hver gjest møtes med smil og varme av lokalbefolkningen, og landet er kjent som «Afrikas varme hjerte». Opplev fantastisk natur, enestående dyreliv og tropiske strender.
Kongedømmet Swaziland er et avslappende stoppested mellom Mosambik og Sør-Afrika. Her finner du livlige markeder med fantastisk kunsthåndverk, vennlige folk og flott natur.
Lesotho blir kalt «Himmelens Kongerike» og er det eneste landet i verden hvor hele arealet ligger over 1000 m over havet. De vakre fjellområdene kan oppleves til fots eller fra hesteryggen.
Vakre Mosambik er blant Afrikas mest spennende reisemål; magiske sydhavsøyer med praktfulle strender og supre forhold for dykking. En perfekt avslutning etter dager med safari og byliv.
Vulkanøya Mauritius ligger i det sørvestlige Indiahavet og er utrolig vakker med sine grønne fjellformasjoner og langstrakte hvite sandstrender.
Med nydelige sandstrender, korallrev, krystallklart vann, deilige krydderlukter, spennende historie og kultur, er Zanzibar et perfekt feriemål.
Bli med til Kilimanjaro, verdens høyeste frittstående fjell! Å bestige Kilimanjaro er en drøm for mange. Alle Get Africas gjester som har prøvd seg på toppen, har klart det!

Følg oss


Get Africa Tracel Facebook Get Africa Tracel Instagram

Nyhetsbrev

Bli den første til å høre om våre nyeste turer og destinasjoner for ditt neste eventyr.

KONTAKT OSS

Ta kontakt for et
uforpliktende reiseforslag

E-POST

© opphavsrett 2016. Get Africa Travel . All Rights Reserved

Nettstedet er designet og utviklet av Yellow House Marketing

Top