REISENE

Her er en oversikt over våre reiseforslag i det sørlige Afrika. Husk at alle forslag kan endres etter dine ønsker. Vi skreddersyr din reise!

BESTILL DITT EVENTYR I DAG

SØR-AFRIKA
Bli med på grenseløs safari i Sør-Afrikas største private viltreservat!
Dette er en reise som tar deg med til noen av våre favoritter: livlige Cape Town, safari i Big 5-reservat, tropiske strender, kule Durban og de mektige Victoriafallene! Overnatting i stil og luksus.
Sør-Afrika er en super destinasjon for barnefamilier, med et hav av aktiviteter og overnattingssteder som skapt for både barn og voksne. Å dra på safari er en opplevelse barna vil ha stor glede av.
Garden Route er den nydelige kystlinjen fra Cape Town til Port Elizabeth, verdenskjent for sin naturskjønnhet og mange sjarmerende småbyer. Denne strekningen har alt.
“Det virker alltid umulig før det er gjort”, sa Nelson Mandela. Vi inviterer deg til å bli med på en historisk reise hvor vi går i Mandelas fotspor og blir kjent med den sørafrikanske folkesjelen.
På denne reisen får dere oppleve storbyliv, flotte vingårder, storslått natur, spennende safari og noen av landets beste strender. Vi kaller den drømmereisen for her er det bare å drømme seg bort
Bli med på safari i verdensberømte Kruger Nasjonalpark og la deg trollbinde av den majestetiske naturen langs «Panoramaruten».
Reisen starter i vakre Cape Town før dere går ombord på Rovos Rail, verdens mest luksuriøse tog. Deretter venter førsteklasses safari i den beste delen av Kruger Nasjonalpark.
Bli med til de mest populære reisemålene i Sør-Afrika: Cape Town og Kruger Nasjonalpark.
Opplev Sør-Afrikas vakre natur, kultur og spennende dyreliv fra sykkelsetet! Med sitt varme klima og gode veier er Sør-Afrika et mekka for syklister som er ute etter helt unike opplevelser.
GOLF
Sør-Afrika er perfekt for deg som vil kombinere golf med safari og andre spennende opplevelser. Denne reisen går til Kappområdet og vakre Garden Route.
Med våre golfturer vil du oppleve mye av det Sør-Afrika har å by på. Denne reisen går til behagelige Durban, vakre Zululand og det lille kongedømmet Swaziland.
ROVOS RAIL
Nyt femstjerners luksus ombord på Rovos Rail på vei til de mektige Victoriafallene og avslutt med fantastisk safari i Botswana.
ZAMBIA
I løpet av en uke vil du oppleve et fantastisk dyreliv i en av de beste nasjonalparkene i Afrika, South Luangwa.
Her kan du oppleve Victoriafallene, den ville Zambezielva og et rikt dyreliv i rå og pulserende villmark – alt i ett.
Opplev spektakulær og mangfoldig villmark ved Zambias to største elver i de anerkjente nasjonalparkene South Luangwa og Lower Zambezi.
Kombiner det beste av to verdener: Bli med til Zambia som er kjent for å være en av verdens beste safaridestinasjoner, og avslutt med avslappende dager ved Indiahavets langstrakte strender.
NAMIBIA
Bli med til landet med de høye røde sanddynene, fascinerende ørkenlandskap, frodige naturreservater og spennende dyreliv. Vi flyr mellom lodgene. Namibia fra luften er utrolig vakkert!
Namibia har 300 soldager i året er et vakkert og behagelig land å reise i. Har man god tid anbefaler vi å kjøre selv for da kan man virkelig nyte det varierte landskapet.
BOTSWANA
Dette er en reise med fantastiske naturopplevelser. Først til de mektige Victoriafallene før turen går til Botswana, den ultimate safaridestinasjonen med enorme nasjonalparker og et mylder av dyreliv.
Botswana er uten tvil kronjuvelen av alle edle safaridestinasjoner og landet har trolig Afrikas største bestand av savannedyr. Få turister gjør at man føler man har hele villmarken for seg selv!
MALAWI
Malawi er fremdeles uberørt av masseturismen og passer for deg som vil ha sterke møter med mennesker, oppleve fantastisk natur, enestående dyreliv og tropiske strender.
Som det ultimate afrikanske eventyret anbefaler vi en kombinasjon av spennende safari i Zambia og avslappende dager ved Lake Malawi, Afrikas største innsjø.
ZIMBABWE
En reise i Zimbabwe byr på et møte med interessant historie, uberørt natur og et unikt dyreliv.
KILIMANJARO
Bli med til Kilimanjaro, verdens høyeste frittstående fjell! Å bestige Kilimanjaro er en drøm for mange. Alle Get Africas gjester som har prøvd seg på toppen, har klart det!

Følg oss


Get Africa Tracel Facebook Get Africa Tracel Instagram

Nyhetsbrev

Bli den første til å høre om våre nyeste turer og destinasjoner for ditt neste eventyr.

KONTAKT OSS

Ta kontakt for et
uforpliktende reiseforslag

E-POST

© opphavsrett 2016. Get Africa Travel . All Rights Reserved

Nettstedet er designet og utviklet av Yellow House Marketing

Top