fbpx

PROSJEKT: Born To Live Wild

Skrevet av: Eivind Stigen Holter. Publisert: 10.09.2019

GET Africa Travel er stolte av å ha undertegnet “Born To Live Wild” – kampanjen. Vi har forpliktet oss til å markedsføre og kommunisere Afrika som en autentisk, vill og ansvarlig destinasjon.

I dag blir over 8 000 rovdyr, for det meste løver og geparder, holdt i fangenskap rundt om i Sør-Afrika for å bli brukt til jakt eller diverse turistaktiviteter. Ved å samhandle med “ville” dyr i fangenskap, fortsetter en uendelig syklus med grusomheter og overgrep på dyrene.

Med støtte fra flere organisasjoner, globale reiselivsnæringen og millioner av bekymrede borgere eies Blood Lions-kampanjen av alle som støtter en stopp av oppdrett, jakt og kommersiell utnyttelse av ville dyr.

“GET Africa Travel er stolt av å være med på Blood Lions sin “Born To Live Wild”- kampanje! Vi forplikter oss til å markedsføre og fremme Afrika som en autentisk, vill og ansavarlig destinasjon og støtter derfor IKKE noen former for oppdrett, avl, jakt eller andre aktiviteter som promotere kontakt med ville dyr.”

Vi ber besøkende i Sør-Afrika om å tenke seg om før de besøker, koser eller blir med på frivillige-prosjekter som tilbyr interaksjon med ville dyr. Blood Lions sitter på mer kunnskap, forskning og informasjon på sine nettsider hvis du ønsker å lese mer om prosjektet: www.bloodlions.org/born-to-live-wild/ 

 

 

 

 

LES OGSÅ:

 

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

SØR-AFRIKA

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!

South African Toursim
SATSA Logo (new)