fbpx

OM ESWATINI

Kongedømmet Eswatini er et av de minste landene på kontinentet. Her møter dere et vennlig folk, spennende kultur og flott kunståndverk.

Kongedømmet Eswatini er et av de minste landene på kontinentet. Her møter dere et vennlig folk, spennende kultur og flott kunståndverk.

Eswatini er et avslappende og trygt stoppested mellom Mosambik og Sør-Afrika. Det er mye å finne her; kongelige seremonier, flott kunsthåndverk, utmerkede naturreservater med flott natur og et rikt dyreliv.

Folk i Swaziland er imøtekommende, vennlige og stolte av sin kultur og tradisjoner. Landet er nesten helt omgitt av Sør-Afrika, og er derfor avhengig av sin store nabo. Nesten all import kommer fra Sør-Afrika, og mer enn halvparten av eksporten går til nabolandet.

Eswatini tilbyr aktiviteter for alle. Du kan oppleve det vakre landskapet fra hesteryggen eller til fots, prøve rafting i Great Usutu eller dra på safari i flotte viltreservater. Landet er et eldorado for fugleinteresserte. Mer enn 500 arter har blitt registrert her. På markedene er det salg av fint kunsthåndverk, og lysstøperiene lager de flotteste lyskreasjoner.

Reise til Eswatini?

7 + 6 =

Mbabane

1.35 millioner

Eswatini er omringet av Sør-Afrika i vest og Mosambik i øst.

Trenger ikke visum.

11 offisielle språk, de fleste snakker litt engelsk.

Lilangeni (SZL). Sørafrikansk Rand godtas, så man trenger ikke veksle.

Det regner hovedsakelig i løpet av sommermånedene. Vinter er tørketid. Temperaturen varierer med høydeforskjellene. Lavlandet kan få temperature rundt 40 grader, men i høylandet er det sjelden for varmt.

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

SØR-AFRIKA

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!

South African Toursim
SATSA Logo (new)