fbpx

OM LESOTHO

Kongedømmet Lesotho kalles “himmelens kongerike” og er det eneste landet i verden hvor hele arealet ligger over 1000 meter over havet.

Kongedømmet Lesotho kalles “himmelens kongerike” og er det eneste landet i verden hvor hele arealet ligger over 1000 meter over havet.

De vakre fjellområdene i Lesotho kan oppleves til fots eller fra hesteryggen. Lesotho-ponniene er av den vennlige sorten, de er stødige og rolige, og løper ikke ut av rekken med mindre man ber om det.

Basotho (folket av Lesotho) er en nasjon med stolte tradisjoner, tro og skikker. Den årlige Morija-kunstfestivalen i september viser denne rike kulturen og feiringen som Lesotho er stolt av. Hvis du vil være en del av feiringen, blir du ønsket varmt velkommen.

Reise til Lesotho?

7 + 12 =

Maseru
Lesotho er en enklave i Sør-Afrika og ligger ved Drakensberg-fjellkjeden
Ikke krav for turister med opphold opp til 30 dager
Sesotho og Engelsk. Navnet Lesotho kan oversettes til “landet til folket som snakker Sesotho”
Lesotho loti/Loti (LSL) eller Sør Afrikanske rand (ZAR)
På grunn av høyden vil gjennomsnittlig temperatur være kaldere gjennom året enn andre områder på samme breddegrad. Regn faller som regel om sommeren som tordenstormer. Maseru og omkringliggende lavland kan ofte nå 30°C om sommeren. Vintrene kan være kalde. Snø er vanlig i høylandet mellom mai og september, men de høyere toppene kan oppleve snø året rundt

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

SØR-AFRIKA

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!

South African Toursim
SATSA Logo (new)