fbpx

OM MALAWI

Malawi er en perle. Hver gjest møtes med smil og varme fra lokalbefolkningen. Lake Malawi er som et gigantisk, krystallklart akvarium.

Malawi er en perle. Hver gjest møtes med smil og varme fra lokalbefolkningen. Lake Malawi er som et gigantisk, krystallklart akvarium.

Malawi ligger i hjertet av det sentrale sørlige Afrika og byr på ekte og minnerik afrikansk opplevelse. Malawi er et av de beste landene i Afrika hvis du vil møte bygdesamfunn der folk bare er vennlige og naturlige. Landet er kjent som “Afrikas varme hjerte”. Nesten alle snakker engelsk, veiene er gode og attraksjonene ligger ikke langt fra hverandre. Reis rundt med leiebil (venstrekjøring), eller få alt arrangert med privat guide.

Malawis geografi er formet av Afrikas Great Rift Valley: høye fjell, frodig og fruktbar dalbunn, og den enorme krystallklare innsjøen, Lake Malawi, den tredje største innsjøen i Afrika. Utforsk det endeløse, turkisblå vannet med tropiske fisk, nydelige gyldne strender og storslåtte solnedganger. Fyll dagene med kajakkpadling, snorkling, dykking, vannski eller et rolig båtcruise mens dere mater fiskeørnene. Minst to netter på vakre Mumbo Island er å anbefale.

Mount Muljane er en av verdens høyeste frittstående klippe på over 3000 meter. Navnet betyr  ”øya i himmelen”. Mount Mulanje har dype juv med spektakulære fosser. I nærheten ligger Malawis te-eiendommer som er vel verdt et besøk.

Liwonde Nasjonalpark er Malawis fremste safaridestinasjon. Her finner du et variert landskap med sump, skog, åpne gressletter, palmesavanner og enorme baobabtrær. Den mektige Shire River renner fra Lake Malawi til Zambezi River i Mosambik. Kombiner gjerne med safari i Zambia. Få timer fra Malawi finner vi et av de beste viltreservatene i Afrika som ennå ikke er fullt utforsket – South Luangwa Nasjonalpark i Zambia.

REISEFORSLAG MED MALAWI:

– Afrikas hjerte – Malawi

– Safari i Zambia og strandferie i Malawi

Reise til Malawi?

10 + 14 =

Lilongwe
16 millioner
Sørøst i Afrika, i innlandet. Grenser mot Tanzania i nord, Mosambik i sør og Zambia i vest.
Ingen visum kreves på forhånd for å dra inn til Malawi.
Engelsk og Chichewa
Kwacha (MWK) 1 Nok = 65 MWK
Den tørre sesongen er mellom mars og november.

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

SØR-AFRIKA

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!

South African Toursim
SATSA Logo (new)