Project Description

4 LAND PÅ 9 DAGER

Rundreisen starter i Zambia ved de mektige Victoriafallene. Dere fortsetter så til Botswana og Chobe. Her kan man oppleve store flokker av elefant og bøffel, løver, brune hyener, geparder, leoparder, villhunder og antiloper, for å nevne noen av villdyrene. Dere er garantert unike safariopplevelser. I Namibia blir det nye safariopplevelser før dere ender opp i Zimbabwe og får oppleve Victoriafallene fra den andre siden.

Se et reiseforsalag med pris og overnattingsmuligheter for denne reise her …

DAG 1: ANKOMST

Ved ankomst Livingstone flyplass i Zambia blir dere møtt og kjørt til Avani Victoria Falls Resort som bare ligger en 10-minutters spasertur fra Victoriafallene.

Som gjest på hotellet har man gratis adgang til Victoriafallene.

DAG 2: ZAMBIA

Dagen kan nytes ved bassenget eller man kan utforske området. Ta gjerne shuttle-bussen inn til selve Livingstone og opplev denne historiske lille byen. På The Elephant Café kan man få en enestående middagsopplevelse i en fortryllende setting. Dere tar enten båt eller road transfer opp Zambezi-elven til The Elephant Café. Eller ta «englenes flytur,» helikopterturen over Victoriafallene.

DAG 3 OG 4: BOTSWANA

Dere blir hentet på Avani og tatt med over grensen inn i Botswana til Chobe Game Lodge i Chobe National Park. Chobe byr på fantastiske safarimuligheter. Det er over 75 arter av pattedyr, 450 fuglearter og 50 000 elefanter i parken. Cruise på Chobe-elven sies å være en av de flotteste måtene å se Afrikas ville dyr og natur på.

DAG 5 OG 6: NAMIBIA

I dag går turen til Namibia og til Chobe Savannah Lodge som ligger i den østlige delen av Caprivi med utsikt utover Chobe National Parks Puku Flats. Dere blir hentet på lodgen og får båt-transfer til Namibia for passkontroll.

DAG 7 OG 8: ZIMBABWE

Etter morgenaktivitet blir dere hentet og tatt med i båt og bil til Victoria Falls og transfer til hotellet. Victoria Falls Safari Lodge en fantastisk lodge som i tillegg tilbyr utrolige safariopplevelser rett ved Victoriafallene. Lodgen ligger bare 4 km unna de tordnende fallene og har blitt kåret til «Best Safari Lodge» i Zimbabwe 11 år på rad. En ideell base for å delta på ulike aktiviteter ved et av verdens naturlige underverk.

DAG 9: AVREISE

Dere blir hentet på hotellet og kjørt til Victoria Falls Int flyplass. Det er tid for avreise.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com