AFRIKAS HJERTE – MALAWI

Hver besøkende blir møtt med smil og varme av et gjestfritt folk i landet kjent som Afrikas varme hjerte. Malawi er en uoppdaget perle midt mellom Zambia, Tanzania og Mosambik. Landets største attraksjon er den enorme, krystallklare innsjøen, Lake Malawi.

  • Destinasjon: Malawi

  • Anbefalt tid å reise: hele året

  • Høydepunkter: Mumbo Island og safari i Liwonde Nasjonalpark

  • Prisnivå: spør oss

  • Passer for: alle

DAG 1-3: LIWONDE NASJONALPARK

Reisen går til Mvuu i Liwonde Nasjonalpark, Malawis fremste safaridestinasjon. Parken er et variert landskap av sump, skog, åpne gressletter, palmesavanner og enorme baobabtrær. Dette er en liten, men artsrik nasjonalpark med blant annet over 400 fuglearter. Overnatting i flotte telt ved bredden av Shire River eller i hytter. Aktiviteter: dag/nattsafari, båtsafari, gåsafari og sykkelturer til Njobvu, den lokale landsbyen.

DAG 4–7: MUMBO ISLAND, LAKE MALAWI

Mumbo Island ligger på en uberørt øy sør i Lake Malawi. Denne eksklusive leiren er omringet av Lake Malawi Nasjonalpark og tilbyr barføtt luksus og ro. Det finnes mange arter av de fargerike ferskvannsfiskene cicklider som er stedegen i Malawisjøen som har flere arter fisk enn noen annen innsjø i verden. På grunn av dette er Lake Malawi Nasjonalpark erklært verdensarvområde.

DAG 4–7: MUMBO ISLAND, LAKE MALAWI

Campen ligger gjemt mellom berg og strand, omringet av krystallklart vann. Overnatting i smakfullt møblerte telt og en familieenhet med skyggedekk, hengekøyer, en-suite varm bøttedusj og ”øko-toalett”. Campen er kun drevet av solenergi. Mumbo Island Camp tilbyr varierte opplevelser, som kajakk, snorkling, dykking, båtturer, fotturer og fugletitting. Dette er et av de mest magiske stedene i Afrika.

DAG 8: AVREISE

Alt godt har en ende, og dere reiser fra Mumbo Island i båt og videre i bil til Lilongwe. Det er tid for hjemreise.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com