Project Description

AKTIV FERIE FRA SØR TIL NORD

Turen starter i Cape Town, en av de mest populære feriebyene i verden. Opplev byen, bestig Table Mountain og utforsk vinland på sykkel. Reisen fortsetter til spektakulære Mashatu Game Reserve. Her kan du oppleve dyrelivet på safari til fots, på sykkel, fra hesteryggen eller i tradisjonell safaribil.

DAG 1: ANKOMST CAPE TOWN

Ved ankomst Cape Town Int. flyplass vil dere bli møtt og kjørt til hotellet.

Cape Town er en av de mest populære feriebyene i verden. Noen sier den er verdens vakreste. Med Table Mountain som kulisse, ligger byen der som “et stykke Europa i Afrika”.

DAG 2-3: CAPE TOWN

Dere vil få med dere mye av det som er å oppleve i Cape Town og omegn, med vinsmaking, Kapp Det Gode Håp, Table Mountain, Robben Island og kanskje noen museer eller litt avslapning på en av de vakre strendene. Vi arrangerer gjerne aktiviteter etter ønske. Spør oss gjerne.

DAG 4: SYKKELTUR I VINLAND

Hva med å oppleve det beste av sørafrikansk vin, på sykkel? Vi kjører til vinområdet utenfor Cape Twon. På en 15 km lang sykkeltur får dere det beste vinutvalget på vingårdene dere besøker.

Table Mountain - Cape Town

DAG 4: CAPE TOWN

Denne dagen kan dere besøke Kirstenbosch botaniske hage og få guidet fottur opp Table Mountain. Kirstenbosch er et UNESCO verneområde på grunn av sin artsrikdom, det er mer enn 5 000 arter av fynbos vegetasjon i området. Den blir kalt Afrikas vakreste hage.

DAG 5: MASHATU

Dere reiser til Johannesburg eller lenger nord i Sør-Afrika og reiser over grensen til Botswana. Det er tid for safari og dere skal bo ved Mashatu Game Reserve. Her møtes Botswana, Zimbabwe og Sør-Afrika.

DAG 6-8: SAFARI

Dere følger lodgens program ved Mashatu. Det blir safari både morgen og ettermiddag. ved Mashatu er det også et eget “foto-hide” ved et vannhull der du kan ta bidle av dyr.

DAG 9: SAFARI

Ved Mashatu finner du blant annet en av de største elefantbestandene i Afrika, og du møter dem på safari enten til fots, på sykkel, hest eller i åpen safaribil.

DAG 11 : AVREISE

Etter en siste morgensafari og frokost setter vi kursen mot Johannesburg. Dere blir kjørt til flyplassen. Det er tid for hjemreise.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com