BUSH AND BEACH

Opplev strand og safari i noen av Afrikas mest unike naturområder. Reisen starte med safari i hjertet av Botswana med kombinasjonen av  Kalahari ørkenen og det frodige Okavango Deltaet. Videre reiser dere til Sør-Afrika og nyter overnatting på Oyster Box Hotell før reisen avsluttes langs kysten med uberørte streder ved Thonga Beach Lodge.

  • Destinasjon: Botswama og Sør-Afrika

  • Anbefalt tid å reise: hele året

  • Høydepunkter: Safari i ørken og delta, Oyster Box og barfotluksus ved Thonga.

  • Prisnivå: høy

  • Passer for: alle

DAG 1: ANKOMST

Reisen starter med ankomst i Botswana.

Botswana er uten tvil kronjuvelen av alle edle safaridestinasjoner. Det blir safari både Kalahari og Okavango-deltaet – en unik kombinasjon av «dessert and delta» (ørken og delta). Det vil garantert bli unike safariopplevelser for livet!

DAG 2-3: KALAHARI

Dere drar på safari i Kalahari Game Reserve. Her finner du noe av det mest unike biologiske mangfoldet i hele det sørlige Afrika. Her i ørkenlandskapet kan du blant annet oppleve spennende “bush-walks” med lokale guider. Er du virkelig heldig kanskej dere får øye på de store Kalahari-løvene!

DAG 4-6: OKAVANGO DELTA

Etter morgensafari reiser dere videre til Okavango Delta. I hjertet deltaet blir det overnatting i flotte klassiske safaritelt.  I løpet av oppholdet her vil dere oppleve et fantastisk spennende dyre-, fugle- og planteliv. Her reiser reiser dere ut på safari enten i åpen safaribil, til fots med dyktige guider eller med de ikoniske mokorobåtene som glir stille av gårde på elven.

Oyster Box - Thumbnails

DAG 7: OYSTER BOX

Dere reiser videre til Durban i Sør-Afrika og skal bo på det legendariske hotellet Oyster Box Hotel. Oyster Box har i årevis vært kjent for sitt genuine og luksuriøse særpreg, og er et svært populært hotell blant våre gjester. Hotellets fantastiske beliggenhet, utsøkte mat, prisvinnende spa og spennende interiør gjør dette til en hotelloplevelse “i særklasse”. Her bor dere i rom med sjøutsikt! Er du heldig ser du kanskje delfiner eller hval svømme forbi utenfor.

thonga beach

DAG 8-11: THONGA BEACH LODGE

Thonga byr på ypperlige forhold for snorkling og dykking. Lodgen har egne instruktører som tilbyr lynkurs, slik at alle kan oppleve korallrevet som blir sammenliknet med Great Barrier Reef i Australia. November- februar er sesongen da de store havskilpaddene legger egg. De store skilpaddene strever seg opp på stranden for å grave dype hull til eggene de legger, før de bruker siste rest av krefter til å komme seg ut i havet igjen.

DAG 12: AVREISE

Dere kjører tilbake til Durban flyplass. Under veis kan dere stoppe på lokale markeder der de selger mye fint håndverk. Fly hjem til Norge.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com