CAPE TOWN, FOTSAFARI OG HERMANUS

Opplev storbylivet i Cape Town, reise på fotsafari i Gondwana og avslutt i hval-hovestaden, Hermanus. Dette er en spesiell reise med unike opplevelser.

  • Destinasjon: Sør-Afrika

  • Anbefalt tid å reise: hele året

  • Høydepunkter: Cape Town, fotsafari og hvalsafari Hermanus.

  • Pris: fra kr 24 000,- per person

  • Passer for: alle

DAG 1: CAPE TOWN

Ved ankomst Cape Town Int. flyplass vil dere bli møtt og kjørt til hotellet, City Lodge, som ligger på populære V&A Waterfront. Det er lurt å bo i dette området, for her kan man spasere om kveldene til restauranter og andre fasiliteter uten å være avhengig av transport.

Table Mountain - Cape Town

DAG 2 OG 3: CAPE TOWN

Bruk en dag til å utfforske Dere blir hentet fra hotellet og vi begir oss på en dag med nydelige naturopplevelser. Først tar vi turen via Chapman’s Peak til Cape Point Nature Reserve. Deretter går turen videre til Simon’s Town og de kjente Kapp-pingvinene, verdens eneste landhekkende koloni med pingviner.

DAG 4: GONDWANA

Dere kjører leiebil til Gondwana viltreservat. Dagen brukes til å bli kjent med området oh guidene deres. Etter en «high tea» og noe snacks reiser dere ut på safari i åpen bil. Safarien avsluttes med «sundowner», drinker i solnedgangen!

DAG 5 OG 6: FOTSAFARI

Dagen starter tidlig i bushen. Dere utforsker den unike naturen, landskapet og dyrelivet. Gondwana viltreservat, det eneste i verden med fynbos vegetasjon. I tilegg går dere på leting etter “Big-Five” (løve, neshorn, elefant, bøffel og leopard).

DAG 7: HERMANUS

Etter morgensafari i Gondwana kjører dere videre til Hermanus, “hovedstaden” for hvaltitting i Sør-Afrika. Her skal dere overnatte ved One Marine Drive Boutique Hotel.

DAG 8: HERMANUS

Dagen står til egen disposisjon. I perioden juli til desember kommer hvalene inn til Hermanus før de drar videre til Mosambik. Hermanus tilbyr et variert utvalg av hvalsafari til sjø og vi arrangerer gjerne om dere ønsker dette.

DAG 9: AVREISE

Etter frokost kjøerer dere tilbake mot Cape Town for deres hjemreise. Eventuelt kan dere reise til Mauritius eller Durban for noen dager på stranden.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com