Project Description

CAPE TOWN OG SAFARI I KRUGER

De mest populære reisemålene i Sør-Afrika er Cape Town og Kruger Nasjonalpark. Cape Town går for å være verdens vakreste by, og det er absolutt ingen overdrivelse. Her står opplevelsene i kø med vinsmaking, Kapp det gode håp, Table Mountain, Robben Island, spennende markeder og vakre strender. Så er det tid for safari og dere reiser til Kruger Nasjonalpark, en av Afrikas beste safariparker.

DAG 1-4: CAPE TOWN

Ved ankomst Cape Town blir dere møtt og kjørt til hotellet. Overnatting på V&A Waterfront i hotell av god standard. Waterfront er Sør-Afrikas mest besøkte turistattraksjon. I Cape Town kan dere nyte god mat og vin, solnedgangen fra Table Mountain, dra på shopping eller besøke et av byens mange markeder. Vi anbefaler utflukt til fangeøya Robben Island, dagsutflukt til Kapp det gode håp og en dag i townshipen med organisasjonen Uthando. Her får dere et innblikk i hvordan mange innbyggere i Cape Town lever “bak fasaden”.

DAG 5-8: KRÜGER NASJONALPARK

Etter noen aktivitetsfylte dager i storbyen er det tid for å bytte ut asfalterte veier og høye bygninger med afrikansk bushlandskap og flott safarilodge. Dere flyr til Kruger Nasjonalpark hvor det blir dager med optimale safariopplevelser. Dere står opp tidlig for å dra på safari. Morgensolen skaper nydelig lys og stemning i bushen, og det er gode sjanser for å se dyr på denne tiden av døgnet. Etterpå venter sunn og god brunsj på lodgen, etterfulgt av avslapning ved bassenget. På ettermiddagen drar dere igjen ut på safari. Dagen avsluttes med middag under den afrikanske himmelen.

DAG 9: JOHANNESBURG – SOWETO

Etter morgensafari reiser dere til Johannesburg hvor dere besøker Soweto med guiden Patrick som er født og oppvokst her. Soweto er den største sorte bydelen i Sør-Afrika, og er blitt et symbol på motstanden mot apartheid. Patrick tar dere med til Hector Pietersen-monumentet og Nelson Mandelas hus. Soweto har den eneste gaten i verden der du finner huset til to Nobels fredsprisvinnere. Lunsj i en av Sowetos berømte “shebeener”, lokal bar og spisested.

Overnatting på flott hotell i Johannesburg.

DAG 10: AVREISE

Etter noen dager med mange opplevelser og inntrykk, er reisen over for denne gang.

Det er mulig å forlenge ferien, hva med noen dager i strandparadiset Mosambik?

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com