CAPE TOWN OG SAFARI I KRUGER

Denne reisen kombinerer både strandliv, storby og safari! Dere starter i Cape Town, en av verdens vakreste byer. Her står opplevelsene i kø, før dere  reiser på safari i Kruger Nasjonalpark, en av Afrikas beste safariparker. Reisen avsluttes med rolige dager på stranden i Mosambik.

  • Destinasjon: Sør-Afrika og Mosambik

  • Anbefalt tid å reise: hele året

  • Høydepunkter: Cape Town, «big-five»-safari og snorkling i Mosambik

  • Prisnivå: fra kr. 45 000,- per person
    (inkluderer ikke flybilletter)

  • Passer for: Vennepar, bryllupsreisende og/eller familie

DAG 1: ANKOMST CAPE TOWN

Ved ankomst Cape Town blir dere møtt og kjørt til hotellet. Det blir overnatting på et sentralt hotell med god standard.

Cape Town er regnet som en av verdens vakreste storbyer. Med Table Mountain som kulisse ligger byen der som “et stykke Europa i Afrika”.

Cape Town - statue - thumbnails

DAG 2-4: CAPE TOWN

Dager til egn disposisjon i Cape Town. I Cape Town kan dere nyte god mat og vin, solnedgangen fra Table Mountain, dra på shopping eller besøke et av byens mange markeder. Vi anbefaler utflukt til fangeøya Robben Island, dagsutflukt til Kapp det gode håp og en dag i townshipen med organisasjonen Uthando. Her får dere et innblikk i hvordan mange innbyggere i Cape Town lever “bak fasaden”.

DAG 5: KRUGER NASJONALPARK

Etter noen aktivitetsfylte dager i storbyen er det tid for å bytte ut asfalterte veier og høye bygninger med afrikansk bushlandskap og flott safarilodge. Dere flyr til Kruger Nasjonalpark hvor det blir dager med optimale safariopplevelser. På ettermiddagen drar ut ut på safari. Dagen avsluttes med middag under den afrikanske himmelen.

DAG 6-8: SAFARI

En typisk dag på safari starter tidlig om morgenen og enkel frokost serveres før safariavgang. Etter noen timer med spennende safari i morgensolen drar dere tilbake til lodgen for en helsebringene ”brunsj”. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, så man holder seg kanskje rundt svømmebassenget. Etter en lett lunsj drar dere ut på safari igjen med drinker i solnedgangen. Tid og sted glemmes når en flokk elefanter blokkerer veien!

Panoramaruten - Silje 1

DAG 9: PANORAMRUTEN

Dagen skal brukes til å utforske “Panoramaruten”. Ruten er kjent for de mange naturattraksjonene. En dag med regelmessige stopp langs utkikkspunktene og naturunderverkene er absolutt å anbefale. De største attraksjonene langs ruten er: ”Blyde River Canyon”, den tredje største fjellkløften i verden. ”God’s Window”, hvor man følger en smal tursti, runder et hjørne og står plutselig på et fantastisk utkikkspunkt. Bourke Lucks Potholes, hvor elven og strømmene i den har skapt flere store hull i berget, og den gamle gullgraverbyen Pilgrims Rest.

DAG 10: MOSAMBIK

I dag flyr dere fra Kuger eller Johannesburg til kysten av Mosambik. Det er tid for avslappende dager på stranden. Dere hentet på flyplassen og tatt med til en et passende sted.

Azura - snorkling - Moz

DAG 11-13: STRANDLIV

Nyt fantastisk dager på stranden i Mosambik. Dager helt til egen disposisjon.

Dra ut på snorkle- / dykketurer, båttur eller bare nyt sol og varme på stranden.

DAG 14: AVREISE

Etter noen dager med mange opplevelser og inntrykk, er reisen over for denne gang.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com