DEN ULTIMATE SAFARIEN

Botswana satser på økoturisme med fokus på lavt miljøfotavtrykk og bevaring av landets unike økosystemene. På denne reisen får du oppleve det beste av Botswana på nydelige, miljøbeviste lodger i Botswana. Her blir det safari i særklasse og reisen kan enkelt kombineres med strandferie.

  • Destinasjon: Botswana

  • Anbefalt tid å reise: juni – oktober
    (grønn sesong fra november til mars)

  • Bærekraftsfokus: Høyt! Camper har fokus på å ansette lokalt, engasjert i gode lokale prosjekter, verne naturområder, kuttet ut plast og bruker fornybare energikilder.

  • Prisnivå: fra kr 44 000,- per person i grønn sesong (inkluderer ikke internasjonale flybilletter)

  • Passer for: alle

San-people

DAG 1 OG 2: KALAHARI

Dere bor ved Dinaka som ligger i den nordlige delen av Kalahari Game Reserve. Her finner du noe av det mest unike biologiske mangfoldet i hele det sørlige Afrika. Her i ørkenlandskapet kan du blant annet oppleve spennende “bush-walks” med lokale guider. Er du virkelig heldig kanskej dere får øye på de store Kalahari-løvene!

DAG 3 OG 4: OKAVANGO DELTA

Det blir overnatting ved Kanana, som ligger ved Xudum-elven i sørvest i Okavango Delta. Aktivitetene her varierer med nivået på elven, men inkluderer safari både morgen og ettermiddag. Alternativt kan du utforske elven i tradisjonelle mokoro-båter eller motoriserte båter. Området er spesielt kjent for sitt unike økosystem.

DAG 5 OG 6: MOREMI

Campem, Okuti, ligger langs Maunachira-elven som renner ut i Xakanaxa Lagoon i Moremi Game Reserve. Campen er bygd midt i et av de beste safari-områdene i Botswana og campen går i et med naturen. Safari i Moremi byr på et rikt dyreliv. Her kan du også utforske Okavango Delta-vannveiene.

DAG 7: AVREISE

Det er tid for avreise, men safarien kan enkelt kombineres med andre spennende destinasjoner.

Spørr oss gjerne om råd eller forslag!

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com