DEN ULTIMATE SAFARIEN

Botswana satser på økoturisme med fokus på lavt miljøfotavtrykk og bevaring av landets unike økosystemene. På denne reisen får du oppleve det beste av Botswana på nydelige, miljøbeviste lodger i Botswana. Her blir det safari i særklasse og reisen kan enkelt kombineres med strandferie.

REISEFORSLAG I:

San-people

DAG 1 OG 2: KALAHARI

Dere bor ved Dinaka som ligger i den nordlige delen av Kalahari Game Reserve. Her finner du noe av det mest unike biologiske mangfoldet i hele det sørlige Afrika. Her i ørkenlandskapet kan du blant annet oppleve spennende “bush-walks” med lokale guider. Er du virkelig heldig kanskej dere får øye på de store Kalahari-løvene!

DAG 3 OG 4: OKAVANGO DELTA

Det blir overnatting ved Kanana, som ligger ved Xudum-elven i sørvest i Okavango Delta. Aktivitetene her varierer med nivået på elven, men inkluderer safari både morgen og ettermiddag. Alternativt kan du utforske elven i tradisjonelle mokoro-båter eller motoriserte båter. Området er spesielt kjent for sitt unike økosystem.

DAG 5 OG 6: MOREMI

Campem, Okuti, ligger langs Maunachira-elven som renner ut i Xakanaxa Lagoon i Moremi Game Reserve. Campen er bygd midt i et av de beste safari-områdene i Botswana og campen går i et med naturen. Safari i Moremi byr på et rikt dyreliv. Her kan du også utforske Okavango Delta-vannveiene.

DAG 7: AVREISE

Det er tid for avreise, men safarien kan enkelt kombineres med andre spennende destinasjoner.

Spørr oss gjerne om råd eller forslag!

REISEFORSLAG II:

DAG 1 OG 2: CHOBE

Dere starter reisen i Chobe nasjonalpark og bor ved Chobe Game Lodge (eller liknende). Lodgen ligger langs Chobe River og her blir blir det både mulighet for båtsafari på Chobe River eller tradisjonell safari i åpen bil. Chobe kalles ofte for “Home of the Giants”, her finner vi nemlig verdens største elefantbestand.

DAG 3 OG 4: SAVUTE

Videre reiser dere til området, Savuti. Her bor dere ved Savute Safari Lodge (eller liknende) og det blir helt safari i åpne 4×4 safaribiler med gode guider. Her er dte blant annet mulighet for å se “The Savuti-pride”, en løveflokk kjent for å jakt elefanter. Selve lodgen er bygget med lokalt tømmer og designet med nøytrale farger for å blande seg med det naturlige miljøet.

DAG 5 OG 6: OKAVANGO DELTA

Reisen i Botswana fortsetter inn i Okavango Delta. Det varierte økosystemet her er hjem til et bredt spekter av planter, dyr og fugler og området regnes som et av de vakreste reservatene i Afrika! Dere bor ved Okavango Camp (eller liknende).

DAG 7: AVREISE

Det er tid for avreise, men eventyret trenger ikke være over enda… Kombiner safarien for eksmepel med noen dager i Victoria Falls eller avslutt reisen med avslappende dager ved kysten av Mosambikl. Spørr oss gjerne om forslag.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com