DET BESTE AV TANZANIA

Opplev Tanzania på førsteklasse! Opplev det ikoniske dyrelivet på savannen og overnatt på intime camper. Reisen kan kombineres med avslappende dager på Zanzibar, mer safari eller et unikt og annerledes opphold ved Rubondo Island.

  • Destinasjon: Tanzania

  • Anbefalt tid å reise: hele året

  • Høydepunkter: Spektakulær safari, helt unike camper og masaikultur

  • Prisnivå: fra kr. 100 000,- per pers

  • Passer for: reisende som er opptatt av høy kvalitet og bærekraft

Arusha Coffee Lodge- thumb

DAG 1: ANKOMST

Ved ankomst Kilimanjaro Int flyplass blir dere møtt og kjørt til en koselig lodge i hjertet av Arusha. Kjøreturen tar omtrent 1,5 time.

Ettermiddag til å slappe av før avreise mot Ngorongoro neste dag.

The-Highlands-Asilia

DAG 2: THE HIGHLAND

Etter frokost reiser dere videre til Ngorongoro. Dere fly til Lake Manyara og møtes av deres guide som kjører dere gjennom spektakulært landskap. Dere stopper for dyreliv i Ngorongoro-krateret og fortsetter opp til den vakre campen, The Highlands!

Det er godt å strekke på beina etter dager med mye reising. Rett fra campen kan dere følge en gammel Maasai-sti gjennom fjellskog, over gressletter og over steinete landskap. Underveis på stien kan dere se fugler og sommerfugler. På toppen vil du bli belønnet med en fantastisk utsikt over krateret nedenfor.

The-Highlands-lion-in-Ngorongoro

DAG 3-4: NGORONGORO

Dere legger opp dagene slik dere ønsker sammen med guiden.  For eksempel kan dere utforsk det 300 km2 store Ngorongoro-krateret. Guiden pakker med pikniklunsj som nytes under et skyggefullt tre. Her kan dere blant annet få øye på «the big five».

Sammen med guiden kan dere også gå ned i Empakaai-krateret til sodasjøen, kjent for de rosa flamingoene. På grunn av sin beliggenhet er The Highlands den eneste campen som kan tilby en halvdagstur hit. Det er også mulig å tilbring en ettermiddag med Masaiene i en nabolandsby for å lære om deres tradisjonelle livsstil. Besøk et marked for å støtte lokale handelsmenn eller gå med gjeterne mens de bringer storfeet tilbake til bomaen for natten.

Namiri-Plains-Tent-thumb

DAG 5: NAMIRI PLAINS

Etter en morgenaktivitet reiser dere videre til Serengeti og sjekker inn ved fantastiske Namiri Plains. Området er spesielt kjent for ekstremt mange kattedyr.

Safari Masai Mara

DAG 6-7: SERENGETI

Ved Namiri starter safariaktiviteter tidlig på morgenen og på sen ettermiddag. Da er dyrelivet er mest aktivt. Dere utforsker området med guider på leting etter de store kattene som har gjort Serengeti så berømt.

Dere reiser tilbake til campen for en deilig lunsj, og for å ta en siesta eller lese en god bok. Kveldene brukes til å dele historier om dagens eventyr med andre gjester rundt middagsbordet.

Lion - header -

DAG 8: AVREISE ELLER UTVIDELSE

Etter morgensafari, frokost og utsjekk er det tid for avreise.

Dersom dere ikke er klare for å reise hjem, kan oppholdet utvides med avslappende dager på Zanzibar, opplevelser ved Rubondo Island eller mer safari en annen del av Tnnzania. Spør oss gjerne om forslag.

Asilia-Matemwe-Lodge-thumb

DAG 9-14: ZANZIBAR

Utvid oppholdet med avslappende dager på Zanzibar. Kombiner for eksempel en natt i Stone Town med dager på et strandlodge med tilgang til vakre solnedganger, krystallklart vann og gode snorklemuligheter.

DAG 9-12: RUBONDO ISLAND

Utvid oppholdet med et unikt opphold på Rubondo Island midt i Lake Victoria. På denne øya finnes det blant annet sjimpanser, skogselefanter, og kjempekrokodiller. Campe ligger praktfullt til på en strand, men bading må foregå i bassenget. Spør oss gjerne dere er interessert i Rubondo.

Jabali Rodge - Camp - thumb

DAG 9-14: MER SAFARI

Ønsker dere mer safari? Utvid oppholdet for eksempel med safari i Ruaha Nasjonalpark ved stilige Jabali Ridge eller Roho ya Selous i Nyerere Nasjonalpark (The Selous). Spør oss gjerne om alternativer og forslag.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com