Project Description

DURBAN, GOLF OG SAFARI

Denne reisen går til Durban og vakre Zululand. Dere besøker også det lille kongedømmet Swaziland som byr på en autentisk afrikansk opplevelse. Herfra er det kort vei til Kruger Nasjonalpark. Det blir tid til å spille golf på noen av Sør-Afrikas flotteste golfbaner.

DAG 1: DURBAN

Ved ankomst Durban blir dere kjørt til hotellet. Overnatting på 5 stjernes hotell rett ved stranden i Umhlanga, et sjarmerende tettsted nord for Durban. Her ligger alt av restauranter, butikker og vannaktiviteter i umiddelbar nærhet.

DAG 2 OG 3: DURBAN

I dag kan dere spille golf på anerkjente Durban Country Club, etablert i 1922. Klubben ligger kun en kilometer nord for Durbans lange strandlinje, “Golden Mile”, og rett ved ikoniske Moses Mabhida stadion. Durban Country Club har to praktfulle klubbhus og høyt rangerte golfbaner. Dere kan bruke en av dagene til avslapning på stranden eller ved bassenget, nyte hotellets spa eller besøke det største kjøpesentret på den sørlige halvkule, Gateway.

DAG 4: SAFARI

Det er tid for safari, og dere kjører til en flott safarilodge i Zululand. Her drar dere på leting etter “The Big Five” (elefant, løve, neshorn, bøffel og leopard) sammen med kvalifisert guide og spor-leser. Mulighetene for fantastiske dyreopplevelser er optimale.

DAG 5-6: SAFARI

En typisk dag i viltreservatet starter grytidlig. Morgensolen skaper nydelig lys og stemning i bushen, og det er gode sjanser for å se dyr på denne tiden av døgnet. Etterpå venter sunn og god «brunsj» på lodgen etterfulgt av avslapning ved bassenget. På ettermiddagen drar dere igjen ut på safari. Dagen avsluttes med middag under den afrikanske stjernehimmelen.

DAG 7: SWAZILAND

Etter morgensafari går turen til det lille kongedømmet Swaziland. Her kan dere besøke lokale markeder og spennende kunstprosjekter, blant annet kjente Goyena glassblåseri og Swazi Candle. Overnatting på fem stjerners hotell.

DAG 8: GOLF PÅ ROYAL SWAZI SUN

I dag spiller dere golf på The Royal Swazi Suns spektakulære 18-hulls golfbane, en usedvanlig naturskjønn bane med flott fjellandskap i bakgrunnen.

leopard - sørafrika

DAG 9-11: KRÜGER NASJONALPARK

Dere kjører tilbake til Sør-Afrika igjen, og nå går turen til Kruger Nasjonalpark. Det er flere flotte hoteller og lodger med tilknytning til golfbaner i området rundt parken. Vi skreddersyr reisen slik at dere kan kombinere golf med safari i en av verdens beste nasjonalparker.

DAG 12: AVREISE

Det er tid for hjemreise. Dere flyr fra Kruger til Johannesburg og videre hjem til Norge.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com