EKSKLUSIV REISE MED ROVOS RAIL

Reis “tilbake i tid” med verdens mest luksuriøse tog, Rovos Rail. Nyt femstjerners luksus ombord mens toget glir gjennom det vakre afrikanske landskapet. Turen går fra Pretoria i Sør-Afrika gjennom Botswana og Zimbabwe til dere ankommer de mektige Victoriafallene. Her blir det noen dager med spennende aktiviteter ved et av verdens sju underverk. Så går reisen til Botswana, den ultimate safaridestinasjonen med enorme nasjonalparker og et mylder av dyreliv.

  • Destinasjon: Sør-Afrika, Zimbabwe og Botswana

  • Anbefalt tid å reise: hele året

  • Høydepunkter: Verdens mest lukseriøse togreise, Victoriafallene og spennende safari.

  • Prisnivå: høy

  • Passer for: alle

DAG 1: PRETORIA

Ankomst Johannesburg hvor dere blir møtt og kjørt til hotellet Court Classique i Pretoria. Pretoria blir også kalt “Jacaranda City”. Når jacarandaen blomstrer i oktober er hele byen dekket av et lilla teppe. Har dere tid kan dere ta en tur til Church Square, som er omkranset av fine gamle bygninger. Den imponerende Union Building regnes for å være blant de fremste arkitektoniske mesterverkene i Sør-Afrika. Her ble Nelson Mandela innsatt som president 10. mai 1994.

DAG 2: ROVOS RAIL

Dere stiger ombord i det ekslusive toget Rovos Rail. Dette er ikke bare en togreise, men en opplevelse fra en svunnen tid. Måltidene serveres i restaurantvognen og fra osbservasjonsvognen kan dere nyte utsikten mens toget ruller mot Botswana og videre til Zimbabwe. I Zimbabwe stopper dere for safari i Hwange Nasjonalpark. Med ca 46 000 elefanter, over dobbelt så mye som Kruger, er dette området med flest elefanter på det afrikanske kontinentet.

DAG 3 og 4: ROVOS RAIL

Rovos Rail drives av Rohan Vos, en ildsjel som restaurerte det klassiske toget The Pride of Africa – verdens mest luksuriøse tog. Toget tar maksimalt 72 passasjerer i 36 komfortable suiter. Alle vognene er klassiske og tilbakeført til perfeksjon. Toget har inkludert en eksklusiv togvogn med fri bar og flotte restaurantvogner fra 1924 og 1936. Alle måltider, som er av første klasse, blir ledsaget av fine viner ved vindusbordet med en praktfull utsikt over det afrikanske landskapet som glir sakte forbi

DAG 5 OG 6: VICTORIA FALLS

Dere ankommer Victoria Falls på morgenen. Dere blir kjørt til lodgen som står høyt på et naturlig platå. Her kan dere nyte solnedgangen mens dere ser ut over et vannhull som ofte besøkes av antiloper, zebra, bøfler og andre dyr. Lodgen ligger bare 4 km unna de tordnende Victoriafallene. Neste dag blir dere med på en guidet tur av Victoriafallene og solnedgangscruise på Zambezi-elven.

DAG 7 – 9: CHOBE, BOTSWANA

Turen går videre til Ngoma Safari Lodge, 5*, i Chobe skogsreservat i nordlige Botswana. Fra din eksklusive suite ser du ned på Chobe-elven, livsnerven i området. Her kan du få et glimt av Chobe-elefantene, zebra, bøffel og en rekke andre dyr som kommer ned til elven for å slukke tørsten og avkjøle seg. For å få mest mulig ut av oppholdet har dere mulighet til fire ulike safariaktiviteter pr. dag. Dere kan velge mellom fotsafari, safari i åpne landrovere, nattsafari eller heldagssafari med båtcruise og piknik. Mulighetene for fantastiske dyreopplevelser er optimale.

DAG 10: AVREISE

Etter morgensafari og frokost blir dere kjørt til flyplassen. Om dere ikke allerede har gjort det som start på reisen foreslår vi noen dager i Durban eller Cape Town.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com