EN VILL UKE I ZAMBIA

Zambia er kjent som den ultimate safaridestinasjonen. På en uke her opplever dere et fantastisk dyreliv i South Luangwa, en av de fineste nasjonalparkene i hele Afrika. Dere blir med – til fots – på næropplevelser i den afrikanske villmarken. Vi lover at dere vil få minner for livet!

  • Destinasjon: Zambia

  • Anbefalt tid å reise: hele året

  • Høydepunkter: safari i South Luangwa til fots og i åpen safaribil.

  • Pris: fra kr. 52 500,- per person
    (inkluderer ikke flybilletter)

  • Passer for: den viderekomne

DAG 1: ANKOMST ZAMBIA

Dere lander i Lusaka og flyre videre til Mfuwe. Reisens første destinasjon er Luwi, en liten bushcamp som ligger i hjertet av South Luangwa National Park.

Elin & Graham - Zambia

DAG 2: LUWI

Campen har fire hytter som ligger ved Luwi Sand River i skyggen av store mahognitrær. Hvert år når vannet er lavt bygges campen opp, og tas ned igjen når vannbestanden øker (åpen for besøk mai-oktober). Campen er den eneste i mils omkrets. Like ved campen er en lagune full av flodhester, og ettermiddagssafarier avsluttes ofte med sundowners her. Campens plassering er ypperlig for å utforske bushen til fots: Området er kjent for sin store løvebestand og å lete etter løver til fots er en opplevelse man sent vil glemme!

DAG 3: LUWI

Dere reiser med Norman Carr Safari (idag kjent som Time + Tide) som er kjent for å være de første som organiserte gåsafari i Afrika. Man sover godt i stråhyttene etter en dagsmarsj i bushen. Midt på natten våkner man kanskje så vidt idet løvene slåss med en leopard over byttet. Neste morgen sier guiden: “La oss gå å finne ut hva som skjedde i natt”! Løve-, leopard-, hyene- og krokodillesporene finner du ferske og like ved leiren!

DAG 4 OG 5: NSOLO BUSHCAMP OG SAFARI

Etter morgenaktivitet og frokost drar dere videre til neste safaricamp i South Luangwa. Dere kan velge om dere vil gå eller bli kjørt og reisen i seg selv er en flott safariopplevelse. Om dere velger å gå venter bagasjen på dere når dere kommer fram. Nsolo Bush Camp har en flott miks av ”naturlig” luksus; romslige hytter som står på trepåler med gress- og stråvegger og store utendørs bad. Hver hytte har flott utsikt over bushen og vannhullene ved Luwi River.

Ved Nsolo Bushcamp kan dere kombinere safari i bil og til fots. Dette området er kjent for sin løvebestand og mulighetene er også gode for å se de skye villhundene.

DAG 6 OG 7: KAKULI BUSHCAMP

Etter morgenaktivitet og frokost drar dere til Kakuli Camp, en ekte bushcamp som ligger nydelig til ved elvebankene til Luangwa River. Her bor dere i safaritelt med en-suite bad. Fra campens hoveddekk kan dere nyte synet av elven og et utrolig dyreliv; her finner vi Afrikas største populasjon av krokodiller og flodhester. Utsikten her er fenomenal.

Også dette området er kjent for å by på noen av de beste safarimulighetene i Zambia, og campen tilbyr safari i landrover og til fots. Det er opp til dere hva dere ønsker å gjøre hver enkelt dag. På kveldene anbefales nattsafari der dere har gode muligheter for å se Luangwas rovdyr som er aktive kun de få timene det er mørkt.

DAG 8: AVREISE

Etter frokost drar dere tilbake til flyplassen. Reisen dit er en kombinasjon av safari til fots og i bil, og du har muligheten til å se dyr helt fram til du drar.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com