ESWATINI

Kongedømmet Eswatini er et av de minste landene på kontinentet. Her møter dere et vennlig folk, spennende kultur og flott kunståndverk.

Kongedømmet Eswatini er et av de minste landene på kontinentet. Her møter dere et vennlig folk, spennende kultur og flott kunståndverk.

Eswatini er et avslappende og trygt stoppested mellom Mosambik og Sør-Afrika. Det er mye å finne her; kongelige seremonier, flott kunsthåndverk, utmerkede naturreservater med flott natur og et rikt dyreliv.

Folk i Eswatini er imøtekommende, vennlige og stolte av sin kultur og tradisjoner. Landet er nesten helt omgitt av Sør-Afrika, og er derfor avhengig av sin store nabo. Nesten all import kommer fra Sør-Afrika, og mer enn halvparten av eksporten går til nabolandet.

Eswatini tilbyr aktiviteter for alle. Du kan oppleve det vakre landskapet fra hesteryggen eller til fots, prøve rafting i Great Usutu eller dra på safari i flotte viltreservater. Landet er et eldorado for fugleinteresserte. Mer enn 500 arter har blitt registrert her. På markedene er det salg av fint kunsthåndverk, og lysstøperiene lager de flotteste lyskreasjoner.

 • Mbabane

 • 1.35 millioner

 • Visum vedinnreise og koster ikke noe.

 • 11 offisielle språk, de fleste snakker litt engelsk.

 • Lilangeni (SZL), men Sørafrikansk Rand (ZAR) godtas.
  Du trenger derfor ikke veksle.

 • Det regner hovedsakelig i løpet av sommermånedene. Vinter er tørketid.
  Temperaturen varierer med høydeforskjellene. Lavlandet kan få temperature rundt 40 grader, men i høylandet er det sjelden for varmt.

Reise til Eswatini?

  Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com