EVENTYR I ZIMBABWE

En reise til Zimbabwe er ikke fullkommen uten et stopp ved de verdenskjente Victoriafallene. Men Zimbabwe er også mye mer. Safariopplevelsene er optimale. Hwange er en uoppdaget safariperle med et utrolig variert og spennende dyreliv.

 • Destinasjon: Zimbabwe

 • Anbefalt tid å reise: Hele året.
  PS: I perioden 1. januar til 30. april og fra 1. november til 31. desember går barn under 16 år fritt i følge med to voksne på disse lodgene.

 • Høydepunkter: Victoriafallene og safari i Hwange Nasjonalpark.

 • Pris: fra kr. 41 500,- per person
  (inkluderer ikke flybilletter)

 • Passer for: Familie eller venner

DAG 1 : VICTORIA FALLS

Ved ankomst Victoria Falls blir dere møtt på flyplassen og kjørt til Batonka gjeste lodge, kun 2 km unna Victoriafallene. Batonka er omringet av frodige hager og med gangavstand til fossefallene. Bruk ettermiddagen ved bassenget eller utforsk Victoria Falls.

DAG 2: ELEPHANT EXPRESS TIL BOMANI

Hwange dekker 14 650 kvadratkilometer, og nå skal dere utforske den sørlige delen av parken. Dere blir hentet på lodgen og kjørt til utkanten av parken til Dete stasjon. Her går dere ombord på Elephant Express – elefantekspressen. Turen går langs Hawnge National Park på deler av verdens retteste togstrekning som totalt er på hele 112 km. En annerledes safariopplevelse.

DAG 3-4: BOMANI TENTED LODGE

Vel framme sjekker dere inn på Bomani for en autentisk safariopplevelse. Lodgen ligger ved det beste området av Hwange, omgitt av de ikoniske akasietrærne. Dere velger selv hvordan dere ønsker å legge opp dagene her i Hwange. For eksempel morgen- og ettermiddagssafari, nattsafari til vannhullet for å komme nærmere elefantene.

DAG 5: NEHIMBA LODGE

Ingen dager er like ved Nehimba. Aktiviteter som tilbys er safari i åpne landrovere både på dagen og etter mørkets frembrudd, på leting etter dyr som er aktive i nattetimene. Også mulighet for safari til fots, noe vi anbefaler. Utrolig spennende å følge en flokk elefanter til fots sammen med erfaren guide.

Imvelo - Safari - Zimbabwe

DAG 6: SAFARI I HWANGE

Hwange er like stort som Serengeti og nesten like stort som Kruger National Park, men er fortsatt en uoppdaget perle med et utrolig variert og spennende dyreliv. Mens Kruger har 1,2 millioner besøkende i året har Hwange beskjedne 40 000. Dermed er det mulig å oppleve en av Afrikas flotteste safariparker uten å møte en eneste safaribil! Dette er det ville Afrika på sitt beste!

DAG 7: SAFARI I HWANGE

Ny dag med nye muligheter. Det blir nok en dag med spennende safari i Hwange nasjonalpark.

DAG 8: VICTORIA FALLS RIVER LODGE

Så er tiden inne for å oppleve dyrelivet ved Zambezi-elven, en av Afrikas største elver. Dere blir hentet på lodgen og kjører gjennom Hwange til Victoria Falls River Lodge som ligger nydelig til rett ved Zambezi-elven, i nasjonalparken med samme navn. Både hovedlodgen og rommene er bygd på opphøyde tredekk med utsikt mot elven. Beliggenheten er rett og slett fabelaktig.

DAG 9: VICTORIA FALLS RIVER LODGE

Anbefaler å starte dagen med en kanotur på elven. Man opplever en helt spesiell nærhet til naturen og dyrene fra kanoen. Ro mellom nettverket av øyer og se elefanter, flodhest, krokodiller, antiloper og et spennende fugleliv. Mulighet for pikniklunsj på en av øyene. På ettermiddagen kan dere dra på cruise i solnedgangen, en nydelig opplevelse

Airplain-sunset

DAG 10: HJEMREISE

Frokost og avslapning før reisen går mot slutten – eller til en ny destinasjon. Dere blir hentet på lodgen og kjørt til Victoria Falls flyplass for hjemreise.

Er du interessert i denne reisen?

  Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com