Project Description

FAMILIE- OG/ELLER VENNEREISE

Denne reisen passer godt for små familier eller mindre vennegrupper som ønsker unike opplevelser sammen (mellom 4-6 personer).
Reisen starter i Durban ved et hyggelig gjestehus. Videre går turen til noen av Afrikas eldste natureservater. Det blir safari på intime safarilodger og unike dyreopplevelser er garantert.  Ferien avsluttes med krystallklart vann og hvite strender ved Thonga Beach lodge.

Se et detaljert reiseforslag her …

Pris: fra kr 29 500,- (per personer i delt dobbeltrom)

Reisen inkludderer: Alle overnattinger (10 netter), all transport, måltider ved lodgene og safariaktiviteter som spesifisert i programmet.

DAG 1-2: DURBAN

Ved ankomst Durban Int flyplass blir dere møtt og kjørt til gjestehuset i Umhlanga, Durban.Umhlanga ligger i en av Durbans forsteder på østkysten av Sør-Afrika. Her er det helt trygt å spasere langs stranden og her finner du masse gode restauranter og spennende butikker. Området består av tropisk vegetasjon og stranden er en kjent feriedestinasjon for både utenlandske og lokale gjester.

Neste dag legger dere opp dagen slik dere ønsker med aktiviteter eller rekrasjon.

DAG 3 : ISIMANGALISO

Etter frokost kjørerer dere til Makakatana Bay Lodge som ligger i iSimangaliso
iSimangaliso er et UNESCO verdensarv område med sin skjønnhet, biologiske rikdom og sine økosystemer. Makakatana Bay Lodge er den eneste privateide safarilodgen som ligger i iSimangaliso våtmarksområde. Dere ankommer Makakatana i tide for en Ettermiddagssafari. Dere kjører da i åpen jeep langs St.Lucia-innsjøen til Mpati elvemunning, som er et populært sted for flodhester å komme til om kvelden.

DAG 4: ISIMANGALISO

Denne dagen reiser dere på båtcruise nordover på en 12 mils brakkvannsinnsjø. Dette er det stedet i Afrika der det er flest flodhester. Siden Makakatana er eneste lodgen på innsjøen, vil båten gå i et området der dere ikke ser andre båter/mennesker.

DAG 5 og 6: SAFARI

det er tid for “Big Five”-safari og dere kjøres videre til neste lodge. Det blir safari hver på morgen og ettermiddag.

En typisk dag i viltreservatet starter tidlig om morgenen, det er da sjansen er størst for å se dyr.

Midt på dagen er det ofte for varmt både for dyr og mennesker, såda er det bedre å holde seg ved svømmebassenget. Rundt. kl. 15:00 møtes dere til «High Tea», en snack lunch, før dere igjen drar på safari med drinker – Sun downers – når solen går ned over savannen. Dere kjører i åpen safaribil med deres egen safari guide og «tracker» (spor-leser), det er slik man virkelig får oppleve dyrelivet.

”High Tea”, en snack lunch, før dere igjen drar ut på safari med drinker i solnedgangen over savannen. Safari er i åpen landrover med deres egen safariguide og ”tracker” (spor-leser), det er slik man virkelig får føle Afrikas dyreliv. Tid og sted glemmes når en flokk elefanter blokkerer veien!

DAG 7-10: THONGA BEACH LODGE

Etter morgensafari og frokost kjører dere til Thonga Beach Lodge. I denne bortgjemte bukten med sin langstrakte strand og krystallklart vann, ligger Thonga Beach Lodge omgitt av uberørt natur. For å bevare naturen og sanddynene, som er på UNESCOs verdensarvliste, tok det hele syv år å bygge Thonga.

Ved Thonga tilbys det en rekke aktiviteter. I perioden november til februar kommer de store havskilpaddene opp på starnden for å legge egg – et fantastisk syn og minne for livet!

Thonga Beach er også et nydelig sted å snorkle eller dykke etter fargerike fisk, blekkspruter og mye mer.

DAG 11: AVREISE

Det er tid for hjemreise etter en avslappende frokost og kanske et morgenbad.

Dere hentes ved lodgen og kjøres tilbake til Durban flyplass i tid for deres hjemreise.

Vi takker for denen gang!

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com