Project Description

FAMILIEREISE TIL ZIMBABWE

Dette er en skreddersydd familiereise til Zimbabwe innom de mektige Victoriafallene og safari i spektakulære Hwange nasjonalpark. Det blir opplevelser og minner for livet for både store og små. Tilrettelagt for aktiviteter med barn.

DAG 1: ANKOMST VICTORIA FALLS

Ved ankomst Victoria Falls blir dere møtt på flyplassen og kjørt til Gorges Lodge, kjent for spektakulær utsikt – beskrevet av noen som den beste i det sørlige Afrika. Enten du nyter en kopp kaffe ved soloppgang på din egen veranda eller en kjølig forfriskning ved bassenget mens solen går ned, vil du hele tiden kunne nyte den fantastiske utsikten over Batoka Gorge og det brusende vannet i Zambezi-elven.

DAG 2 OG 3: VICTORIA FALLS

Start dagen med en herlig frokost på lodgen. Det er opp til dere hvordan oppholdet legges opp. Vi foreslår at dere legger opp dagen slik: Dere starter med en guidet tur til Victoriafallene med lunsj i Victoriafallene og avslutt dagen med cruise på Zambezi-elven i solnedgangen.

DAG 4: ELEPHANT EXPRESS TIL CAMELTHORN LODGE

Hwange dekker 14 650 kvadratkilometer, og nå skal dere utforske den sørlige delen av parken. Dere blir hentet på lodgen og kjørt til utkanten av parken til Dete stasjon. Her går dere ombord på Elephant Express – elefantekspressen. Turen går langs Hawnge National Park på deler av verdens retteste togstrekning som totalt er på hele 112 km. En annerledes safariopplevelse.

DAG 5 – 7: SAFARI I HWANGE

Ved Camelthorn blir det autentiske safariopplevelser. Lodgen ligger ved det beste området av Hwange, omgitt av de ikoniske akasietrærne. Dere velger selv hvordan dere ønsker å legge opp dagene her i Hwange. For eksempel morgen- og ettermiddagssafari, nattsafari til vannhullet for å komme nærmere elefantene.

DAG 8: ELEPHANT EXPRESS TILBAKE TIL VICTORIA FALLS

Etter morgensafari og frokost kjører dere Elephant Express tilbake til togstasjonen utenfpr Hwange. Herfra kjøres dere tilbake til Victoria Falls. Denne siste kvelden bor dere igjen ved Gorges Lodge. Dagen står til egen disposisjon.

DAG 9: AVREISE

Frokost og avslapping før hjemreise. Dere blir hentet på lodgen og kjørt til Victoria Falls flyplass.

FAMILIETILBUD FOR 2021:

Reisetilbudet er basert på vinterferien 2021 (i uke 7 og 8). Reisen kan også tilpasses etter andre preferanser.

Se et detaljert reiseprogram her …

Pris:  fra kr 85 000,- for fire personer – 2 voksne og 2 barn mellom 7 og 16 år

Inkluderer: Alle overnattinger (8 netter), all transport, alle måltider og lokal drikke (øl, vin, brennevin), alle parkavgifter, alle safarier og aktiviteter som spesifisert i programmet.

Inkluderer ikke: flybilletter, visum til Zimbabwe og tips.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på [email protected]