FAMILIEREISE TIL ZIMBABWE

Dette er en skreddersydd familiereise til Zimbabwe innom de mektige Victoriafallene og safari i spektakulære Hwange nasjonalpark. Det blir opplevelser og minner for livet for både store og små. Tilrettelagt for aktiviteter med barn.

  • Destinasjon: Zimbabwe

  • Anbefalt tid å reise: hele året

  • Høydepunkter: Victoriafallene, Elephant Express og safari i Hwange Nasjonalpark.

  • Prisnivå: medium

  • Passer for: familie
    PS: I perioden 1. januar til 30 april og fra 1. november til 31. desmeber går barn under 16 år fritt i følge med to voksne på disse lodgene.

DAG 1: ANKOMST VICTORIA FALLS

Ved ankomst Victoria Falls blir dere møtt på flyplassen og kjørt til Lokothula Lodge. Lokothula er ligger flott til med svømmebasseng og omringet av frodige hager.

DAG 2 OG 3: VICTORIA FALLS

Start dagen med en herlig frokost på lodgen. Det er opp til dere hvordan oppholdet legges opp. Vi foreslår at dere legger opp dagen slik: Dere starter med en guidet tur til Victoriafallene med lunsj i Victoriafallene og avslutt dagen med cruise på Zambezi-elven i solnedgangen.

DAG 4: ELEPHANT EXPRESS TIL BOMANI

Vel framme sjekker dere inn på Bomani for en autentisk safariopplevelse. Lodgen ligger ved det beste området av Hwange, omgitt av de ikoniske akasietrærne. Dere velger selv hvordan dere ønsker å legge opp dagene her i Hwange. For eksempel morgen- og ettermiddagssafari, nattsafari til vannhullet for å komme nærmere elefantene.

DAG 5 – 7: SAFARI I HWANGE

Hwange dekker 14 650 kvadratkilometer, og nå skal dere utforske den sørlige delen av parken. Dere blir hentet på lodgen og kjørt til utkanten av parken til Dete stasjon. Her går dere ombord på Elephant Express – elefantekspressen. Turen går langs Hawnge National Park på deler av verdens retteste togstrekning som totalt er på hele 112 km. En annerledes safariopplevelse.

DAG 8: ELEPHANT EXPRESS TILBAKE TIL VICTORIA FALLS

Etter morgensafari og frokost kjører dere Elephant Express tilbake til togstasjonen utenfor Hwange. Herfra kjøres dere tilbake til Victoria Falls. Denne siste kvelden bor dere igjen ved Lokothula Lodge. Dagen står til egen disposisjon.

DAG 9: AVREISE

Frokost og avslapping før hjemreise. Dere blir hentet på lodgen og kjørt til Victoria Falls flyplass.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com