FRA KAPP TIL KALAHARI

Dette er noe for den kresne eventyrer. Overnatting ved klippene på Cape Towns beste strand med fantastisk utsikt til Atlanterhavet etterfulgt av spektakulær safari ved Tswalu nord-vest i Sør-Afrika, i den grønne delen av Kalahari.

  • Destinasjon: Sør-Afrika

  • Anbefalt tid å reise: hele året

  • Høydepunkter: Cape Town og unik safari i Kalahari.

  • Prisnivå: fra kr 50 000,- per pers

  • Passer for: den viderekommende safari-gjesten

DAG 1: ANKOMST CAPE TOWN

Reisen starter i Cape Town. Hotellet vi har valgt, The Twelve Apostles, ligger på klippene ved Cape Tows beste strand og fantastisk utsikt over Atlanterhavet. 

Visste du at Cape Town er en av de mest besøkte feriebyene i verdenn? Noen sier den er verdens vakreste også. Med Table Mountain som kulisse ligger byen der som “et stykke Europa i Afrika”.

DAG 2 CAPE TOWN

Hva med en tur turen langs den vakre Kapphalvøya og til Kapp det gode håp, hvor Atlanterhavet og det Indiske hav møtes. Her kan dere nyte det mektige landskapet med havene som slår inn over hvite sandstrender og dramatiske klipper strekker seg bratt opp. Deretter drar dere videre til de Kapp-pingvinene, verdens eneste landhekkende pingvinkoloni. Etter en dag med fantastiske naturopplevelser og utladet fotokamera blir dere kjørt tilbake til Cape Town.
Cable-Car-Cape Town

DAG 3 OG 4: CAPE TOWN

Utforsk noe av det Cape Town og omegn har å by på.  Vinsmaking, Kapp Det Gode Håp, Table Mountain, Robben Island og kanskje noen museer eller litt avslapning på en av de vakre strendene. Opplevelsene er mange i Cape Town.

lion - tswalu

DAG 5: TSWALU

I dag reiser dere videre til Tswalu, i Khalahari. Dere reiser med privatfly fra Cape Town rett til Kalahariørkenen. Her er det fantastiske dyreopplevelser for de helt kresne. Tswalu ligger nord i Sør-Afrika og er hjemmet til 260 fuglearter og en rekke unike arter som blant annet: pangolin, ardwaark, bat-eared fox, brown hyena og aardwolf. Denne delen av ørkenen kalles «den grønne» Khalahari og byr på et av verden mest mangfoldige og unike økosystemer. Tswalu Kalahari er i tillegg Sør-Afrikas største viltreservat.

Pangoline - Tswalu

DAG 6-8: SAFARI

Kalahari byr på en annerledes safariopplevelse som overgår alle forventninger! Du velger selv hvordan du vil legge opp dagen sammen med deres butler og safariguider. Delta på piknik i bushen, hils på meerkattene en tidlig morgen, dra på leting etter de sjeldne dyrene aardvark og pangolin, opplev viltlivet og landskapet fra hesteryggen, sov ute under den spektakulære stjernehimmelen, slapp av ved bassenget eller på lodgens spa, nyt fantastiske femretters måltider med sørafrikas beste viner og opplev noen av verdens eldste steinmalerier.

DAG 9: AVREISE

Alle eventyr har en ende. Det er tid for hjemreise og vi ønsker der velkommen tilbake ved neste anledning.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com