HØYT OG LAVT I KWAZULU-NATAL

Opplev det beste av KwaZulu-Natal. Denne reisen byr på masse aktiviteter og frisk luft. Reisen starter med spennende dager på safari i Zululand, etterfulgt av aktive dager ved Kosi Bay, før reisen avsluttes i de mektige Drakensberg-fjellene. Vi legger opp reise slik at dere kjører med leiebil mellom koselige og intime lodger i KwaZulu-Natal.

  • Destinasjon: Sør-Afrika

  • Anbefalt tid å reise: hele året

  • Høydepunkter: «Big-Five»-safari i Zululand, aktive dager langs kysten og spektakulære fjellturer i Drakensberg.

  • Pris: fra kr 23 900,- per personer

  • Passer for: aktive reisende

DAG 1: SAFARI

Ved ankomst Durban flyplass henter dere ut leiebil og kjører til safarilodge. Kjøreturen tar omtrent 3 timer. På ettermiddagen blir det tid for safari!

DAG 2 OG 3: SAFARI

En typisk dag i viltreservatet starter tidlig om morgenen, det er da sjansene er størst for å se dyr. Opp ca. kl. 05:00. Te/kaffe og en enkel frokost serveres før safariavgang. 3-4 timers safari med innlagte pauser og tilbake til lodgen for en helsebringende ”brunch”. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker. Rundt kl. 15:00 er det ”High Tea”, en snack lunch, før dere igjen drar på safari med drinker i solnedgangen. Tid og sted glemmes lett når en flokk elefanter blokkerer veien!

DAG 4: KOSI BAY

Etter noen dager med fantastisk safari kjørervidere til Kosi Bay Forrest Lodge som ligger helt på grensen mot Mosambik. Denne intime lodgen ligger midt i et helt spesielt naturreseravt her kan dere utforske innsjøer, strender og magroveskogen.
Lodgen tilbyr en rekke aktiviteter.

Kosi Bay - thumbnails

DAG 5-6: KOSI BAY

Dag til egen disposisjon ved Kosi Bay. Utforsk den unike mangroveskogen til fots eller i kano. Eller hva med en båttur på innsjøen som renner ut i det indiske hav?  Avslutt dagen med drinker i solnedgangen.

Elin - Drakensberg - blogg

DAG 6-9: DRAKENSBERG

I dag kjører dere til den nordlige delen av Drakensberg-fjellene og til Tree Three Hill lodge.

Her tilbys en rekke aktiviteter som: Battlefield tur, fotturer i Drakensbergfjellene, mountain biking og hesteridning, fotturer i Spioenkop viltreservat og mye mer.

DAG 10: AVREISE

Det er tid for hjemreise. Dere kjøres tilbake til Durban flyplass eller Johanneburg for deres hjemreise.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com