Project Description

KRUGER OG PANORAMARUTEN

Bli med på safari i verdensberømte Kruger Nasjonalpark. Nasjonalparken på nesten 20 000 km2 ble etablert i 1898 for å beskytte dyrelivet i det sørafrikanske lavlandet. Kruger regnes som et av Afrikas beste safaristeder! Her har du mulighet til å oppleve klassisk safari i åpen jeep og safari til fots med overnatting i telt eller under åpen himmel for et nærmøte med den afrikanske villmarken. Etter noen dager på safari kjører dere langs den mektige Panoramaruten. Her kan dere nyte utsikten over Blyde River Canyon, den tredje største fjellkløften i verden, med en natur som kan ta pusten fra de fleste. Her står naturopplevelsene i kø!

Se et reiseforsalag med pris og overnattingsmuligheter for denne reise her …

DAG 1: HAZYVIEW

Dere ankommer Hazyview og overnatter ved Rissington Inn. Hazyview er en liten by ved inngangen til den sørlige delen av Kruger Nasjonalpark og Panoramaruten. Her er du omgitt av subtropisk og spektakulært landskap og Hazyview er perfekt sted for diverse aktiviteter og perfekt som base for flere spennende dagsutflukter.

DAG 2: PANORAMRUTEN

Dagen skal brukes til å utforske “Panoramaruten”. Ruten er kjent for de mange naturattraksjonene. En dag med regelmessige stopp langs utkikkspunktene og naturunderverkene er absolutt å anbefale. De største attraksjonene langs ruten er: ”Blyde River Canyon”, den tredje største fjellkløften i verden. ”God’s Window”, hvor man følger en smal tursti, runder et hjørne og står plutselig på et fantastisk utkikkspunkt. Bourke Lucks Potholes, hvor elven og strømmene i den har skapt flere store hull i berget, og den gamle gullgraverbyen Pilgrims Rest.

Løve - forside

DAG 3: SAFARI I KRÜGER NASJONALPARK

Turen går videre til et av de få private konsesjonsområdene inne i selve Kruger Nasjonalpark og til Rhino Walking Safaris. For å få stor variasjon og mest mulig ut av oppholdet skal dere bo på to forskjellige lodger, først Rhino Post Safari Lodge og snere Plains Camp. De neste dagene venter fantastiske og grensesprengende safariopplevelser både til fots og i bil.

DAG 4 – 5: KLASISK SAFARI

En typisk dag på safari starter tidlig om morgenen og enkel frokost serveres før safariavgang. Etter noen timer med spennende safari i morgensolen drar dere tilbake til lodgen for en helsebringene ”brunsj”. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, så man holder seg kanskje rundt svømmebassenget. Ca. kl. 15:00 møtes dere til ”High Tea”, en snack lunch, før dere igjen drar ut på safari med drinker i solnedgangen over savannen. Safari er i åpen landrover med deres egen safariguide og ”tracker” (spor-leser), det er slik man virkelig får føle Afrikas dyreliv. Tid og sted glemmes når en flokk elefanter blokkerer veien!

DAG 6 OG 7: GÅ-SAFARI

Etter tre dager med klassisk bilsafari er det tid for nye opplevelser og dere forflytter dere til Plains Camp.

Campen har kun 8 sengeplasser og som en del av oppholdet vil gjestene tilbringe en natt i selve campen og en natt ute i bushen under åpen himmel. Dette er selvsagt valgfritt, men også en fantastisk naturopplevelse! Hovedaktiviteten her er guidede fotsafarier. Dere vil ha to kvalifiserte og kunnskapsrike guider med dere når dere utforsker bushens dyr, fugler og planter.

DAG 8: AVREISE

Etter en siste morgensafari og frokost blir dere hentet og kjørt tilbake til flyplassen om morgen, kort flytur til Johannesburg før hjemreise eller reisen fortsetter videre. Spør oss gjerne om råd og forslag.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com