KRUGER OG PANORAMARUTEN

Bli med på safari i verdensberømte Kruger Nasjonalpark – et av Afrikas beste og mest kjente safaristeder! Benytt også muligheten til å kjøre langs den mektige Panoramaruten, med utsikten over Blyde River Canyon, den tredje største fjellkløften i verden. På denen reisen står naturopplevelsene i kø! Denne reisen kan naturligvis kombineres med avslappende dager på strandferie i Mosambik eller med spennende dager i Cape Town.

  • Destinasjon: Sør-Afrika

  • Anbefalt tid å reise: hele året

  • Høydepunkter: Panoramaruten og safari i private områder i Kruger. 

  • Pris: fra kr 25 000,- per person

  • Passer for: alle

DAG 1: ANKOMST

Dere ankommer Hazyview enten med fly eller bil fra Johannesburg og overnatter ved Rissington Inn. Hazyview er en liten by ved inngangen til den sørlige delen av Krüger Nasjonalpark og Panoramaruten. Her er du omgitt av subtropisk og spektakulært landskap og Hazyview er perfekt sted for diverse aktiviteter og perfekt som base for flere spennende dagsutflukter.

Panoramaruten - Silje 1

DAG 2: PANORAMRUTEN

Dagen skal brukes til å utforske “Panoramaruten”. Ruten er kjent for de mange naturattraksjonene. En dag med regelmessige stopp langs utkikkspunktene og naturunderverkene er absolutt å anbefale. De største attraksjonene langs ruten er: ”Blyde River Canyon”, den tredje største fjellkløften i verden. ”God’s Window”, hvor man følger en smal tursti, runder et hjørne og står plutselig på et fantastisk utkikkspunkt. Bourke Lucks Potholes, hvor elven og strømmene i den har skapt flere store hull i berget, og den gamle gullgraverbyen Pilgrims Rest.

Elefant ved bassenget

DAG 3-4: SAFARI I KRUGER

I dag reiser dere inn i den verdensberømte Kruger Nasjonalpark. Nasjonalparken på nesten 20 000 km2 ble etablert i 1898 for å beskytte dyrelivet i det sørafrikanske lavlandet. Turen går videre til et av de få private konsesjonsområdene inne i selve Kruger Nasjonalpark, her blir det klassisk safari i et av Afrikas mest kjente safaristeder.

Leopards on a tree

DAG 5: SABI SANDS

Etter morgensafari, frokost og utsjekk reiser dere videre til Sabi Sands Game Reserver. Dette er et privat reservat som grenser mot Kruger Nasjonalpark (uten gjerder). Området er kjent som et av de mest unike i hele Afrika og sjansen for å se leopard er meget god her. Lodgen dere skal bo på er av god standard og det er tid for litt safari-luksus!

DAG 6: SAFARI

En typisk dag på safari starter tidlig om morgenen og enkel frokost serveres før safariavgang. Etter noen timer med spennende safari i morgensolen drar dere tilbake til lodgen for en helsebringene ”brunsj”. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, så man holder seg kanskje rundt svømmebassenget. Ca. kl. 15:00 møtes dere til ”High Tea”, en snack lunch, før dere igjen drar ut på safari med drinker i solnedgangen over savannen. Safari er i åpen landrover med deres egen safariguide og ”tracker” (spor-leser), det er slik man virkelig får føle Afrikas dyreliv. Tid og sted glemmes når en flokk elefanter blokkerer veien!

DAG 7: AVREISE

Etter en siste morgensafari og frokost blir dere hentet og kjørt tilbake til flyplassen om morgen, kort flytur til Johannesburg før hjemreise eller reisen fortsetter videre. Spør oss gjerne om råd og forslag.

Denne reisen kan naturligvis kombineres med avslappende dager på strandferie i Mosambik eller med spennende dager i Cape Town.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com