LESOTHO

Kongedømmet Lesotho kalles “himmelens kongerike” og er det eneste landet i verden hvor hele arealet ligger over 1000 meter over havet.

Kongedømmet Lesotho kalles “himmelens kongerike” og er det eneste landet i verden hvor hele arealet ligger over 1000 meter over havet. De vakre fjellområdene i Lesotho kan oppleves til fots eller fra hesteryggen. Lesotho-ponniene er av den vennlige sorten, de er stødige og rolige, og løper ikke ut av rekken med mindre man ber om det.

Basotho (folket av Lesotho) er en nasjon med stolte tradisjoner, tro og skikker. Den årlige Morija-kunstfestivalen i september viser denne rike kulturen og feiringen som Lesotho er stolt av. Hvis du vil være en del av feiringen, blir du ønsket varmt velkommen.

Lesotho
  • Maseru

  • 2 millioner

  • Ikke noe visumkrav for turister med opphold opp til 30 dager.

  • Sesotho og Engelsk. Navnet Lesotho kan oversettes til “landet til folket som snakker Sesotho”

  • Lesotho loti/Loti (LSL) eller Sør Afrikanske rand (ZAR)

  • På grunn av høyden vil gjennomsnittlig temperatur være kaldere gjennom året enn andre områder på samme breddegrad. Regn faller som regel om sommeren som tordenstormer.

    Maseru og omkringliggende lavland kan ofte nå 30°C om sommeren. Vintrene kan være kalde. Snø er vanlig i høylandet mellom mai og september, men de høyere toppene kan oppleve snø året rundt.

Reise til Lesotho?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com