MALAWI

Malawi er en perle. Hver gjest møtes med smil og varme fra lokalbefolkningen. Lake Malawi er som et gigantisk, krystallklart akvarium.

Malawi er en perle. Hver gjest møtes med smil og varme fra lokalbefolkningen. Lake Malawi er som et gigantisk, krystallklart akvarium.

Malawi ligger i hjertet av det sentrale sørlige Afrika og byr på ekte og minnerik afrikansk opplevelse. Malawi er et av de beste landene i Afrika hvis du vil møte bygdesamfunn der folk bare er vennlige og naturlige. Landet er kjent som “Afrikas varme hjerte”. Nesten alle snakker engelsk, veiene er gode og attraksjonene ligger ikke langt fra hverandre. Reis rundt med leiebil (venstrekjøring), eller få alt arrangert med privat guide.

Malawi grenser i sørøst og sørvest til Mosambik, i nordøst til Tanzania og i nordvest til Zambia. Landets geografi er formet av Afrikas Great Rift Valley: høye fjell, frodig og fruktbar dalbunn, og den enorme krystallklare innsjøen, Lake Malawi, den tredje største innsjøen i Afrika. Utforsk det endeløse, turkisblå vannet med tropiske fisk, nydelige gyldne strender og storslåtte solnedganger. Fyll dagene med kajakkpadling, snorkling, dykking, vannski eller et rolig båtcruise mens dere mater fiskeørnene. Minst to netter på vakre Mumbo Island er å anbefale.

Mount Muljane er en av verdens høyeste frittstående klippe på over 3000 meter. Navnet betyr  ”øya i himmelen”. Mount Mulanje har dype juv med spektakulære fosser. I nærheten ligger Malawis te-eiendommer som er vel verdt et besøk.

Liwonde Nasjonalpark er Malawis fremste safaridestinasjon. Her finner du et variert landskap med sump, skog, åpne gressletter, palmesavanner og enorme baobabtrær. Den mektige Shire River renner fra Lake Malawi til Zambezi River i Mosambik. Kombiner gjerne med safari i Zambia. Få timer fra Malawi finner vi et av de beste viltreservatene i Afrika som ennå ikke er fullt utforsket – South Luangwa Nasjonalpark i Zambia.

  • Lilongwe

  • 18 millioner

  • Visum koster ingenting og fås ved innreise til Malawi.

  • Chichewa og engelsk

  • Kwacha (MWK) 1 Nok = 65 MWK

  • Malawi har et tropisk klima. Året kan deles i tre årstider. Den kalde tiden, som varer fra mai til august, med juli som den kaldeste måneden. Den varme tiden fra september til november, og regntiden, som normalt varer fra desember til mars/april. Perioden mellom mars og november regnes som den tørre sesongen.

REISEFORSLAG MED MALAWI:

2023-06-16T11:05:27+00:00

AFRIKAS HJERTE – MALAWI

Malawi passer for deg som vil ha sterke møter med mennesker, enestående dyreliv og tropiske strender. Landet er kjent som Afrikas varme hjerte og er fortsatt en uoppdaget perle.

Reise til Malawi?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com