MAURITIUS

Vulkanøya Mauritius i det sørvestlige Indiahavet er utrolig vakker med grønne fjellformasjoner og langstrakte hvite sandstrender.

Vulkanøya Mauritius i det sørvestlige Indiahavet er utrolig vakker med grønne fjellformasjoner og langstrakte hvite sandstrender.

Mauritius passer godt for alle som ønsker et trygt og rolig reisemål. Mat av ypperste klasse, utmerket service og luksuriøs overnatting.

Øya har vært kjent av araberne siden 900-tallet, portugiserne kom som første europeere til øya i 1520. Hundre år senere kom nederlenderne som koloniserte øya i 1638. De brakte med seg afrikanske slaver, og ga øya navn etter prins Maurice av Nassau. Noen år senere, på 1700-tallet, kom øya under fransk kontroll. I 1810 tok britene over og beholdt kontrollen fram til uavhengigheten i 1968. Britene startet produksjon av sukker, noe som snart ble en lønnsom affære. Sukkerrør er fortsatt øyas viktigste eksportartikkel. Mauritius er et stabilt demokrati, og er i dag blant Afrikas rikeste land med en velutviklet turisme.

Reisen til Mauritius kan gjerne kombineres med safari og opplevelser i Kenya, Tanzania, Sør-Afrika, Zambia eller Botswana.

  • Port Louis

  • 1.3 millioner

  • Norske borgere får visum stemplet ved ankomst. Pass må være gyldig i minst 6 mnd etter hjemreise.

  • Engelsk, fransk og kreolsk.

  • Mauritisk rupi (MUR)

  • Tropisk med sørøst passatvind. Temperaturen varierer; om vinteren rundt 22°C, om sommeren rundt 34°C. Mauritius er en helårsdestinasjon.

Reise til Mauritius?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com