OM MOSAMBIK

Vakre Mosambik byr på magiske sydhavsøyer med praktfulle strender og supre forhold for dykking. En perfekt avslutning etter safariopplevelsen i Sør-Afrika.

Vakre Mosambik er blant Afrikas mest spennende reisemål; uberørt natur og tropiske strender med supre forhold for dykking. En safariopplevelse i Sør-Afrika kan gjerne kombineres med en strandferie i Mosambik.

Mosambik grenser til Sør-Afrika, Eswatini og Zimbabwe i vest, og Zambia, Malawi og Tanzania i nord. I øst har Mosambik en lang kyst mot Det indiske hav. Mosambik har et rikt dyreliv, med 232 pattedyrarter og 740 forskjellige fugler.

Turistnæringen er i vekst og Mosambik har siktet seg inn på å ha en begrenset turistnæring i toppsjiktet fremfor billig masseturisme. Dette betyr at det er færre og mer eksklusive steder. Noen av våre favoritter i Mosambik er Anvil Bay, White Pearls og Azura. Disse stranddestinasjonene kan fint kombineres med safari i KwaZulu-Natal eller rundt Kruger nasjonalpark.

Vi anbefaler også en dagstur, eventuelt med en overnatting i hovedstaden Maputo, bare to timers kjøring fra grensen til Sør-Afrika. Her kan du vandre gjennom fargerike markeder, nyte ferske scampi til lunsj og lytte til kul, levende musikk. Her er du virkelig i en pulserende afrikansk by.

Mosambik er et paradis med fantastisk vakker natur og tropiske strender. Her an du oppleve et rikt halvliv med spektakulære koraller, tusenvis av tropiske fiskeslag, delfiner, hval, skilpadder og mye mer. Spør oss gjerne om råd eller reiseforslag.

  • Maputo

  • 29 millioner

  • Visum til Mosambik kan kjøpes ved innreise og koster cirka 50,- USD. Ikke alle flyplasser i Mosambik har minibank tilgjengelig så det er lurt å bære kontanter ved innreise. Passet ditt må ha en gyldighetstid på minst 6 mnd etter innreise.

  • Portugisisk (og noe engelsk).

  • South African Rand (ZAR), Amerikanske dollar (USD) eller Metical (MZN)

  • Klimaet er tropisk, og landet kan besøkes hele året. Landet er langstrakt og været varierer med høyden over havet. Mosambik har to årstider. Regntiden varer fra oktober til mars, mens tørketiden varer fra april til september. Det regner mye langs kysten, men mindre i de nordlige og sørlige områdene. Temperaturen i Maputo ligger på mellom 13 og 24 °C i juli, og mellom 22 og 31 °C i februar.

Reise til Mosambik?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com