Project Description

OPPLEV NAMIBIA MED GUIDE

Bli med til landet med de høye, røde sanddynene, fascinerende ørkenlandskap, frodige naturreservater og spennende dyreliv. Landet er langstrakt og stort; tre ganger større enn Norge, med beskjedne 2 millioner innbyggere. En perle som ennå er forholdsvis uoppdaget og et perfekt reisemål for deg som vil gå utenom de typiske turistløypene. Denne reisen passer for deg som er aktiv og utforskende. Reisen er utviklet sammen med Wilderness Safari og dere reiser med en prosfesjonell guide. Sjåfør og transport mellom alle destinasjone er inkludert.

DAG 1: ANKOMST

Dere lander i hovedstaden Windhoek. Her blir dere møtt av deres guide og kjører til ørkenområdet ved Sossusvlei. Kjøreturen tar cirka 5 timer. Området er kjent for sine høye sanddyner og stjerneformede fjell. Fargene på sanddynene varierer fra svak aprikos til dyp rød og står i sterk kontrast til de store hvite slettene ved foten av sanddynene. Det blir overnatting i flotte luksustelt på Kulala Adventure Camp.

DAG 2: SOSSUSVLEI

Sanddynene i Sossusvlei er blant de høyeste i verden. Sossusvlei er et av de mest fotograferte landskapene i Afrika sør for Sahara. Du vil skjønne hvorfor når du opplever solnedgangen over ørkenlandskapet. Uten tvil en av de flotteste opplevelsene man kan ha i Namibørkenen. En tur i luftballong over dette landskapet er også en opplevelse av en annen verden.

DAG 4 OG 5: SWAKOPMUND

Neste destinasjon ligger ved kysten og er Namibias fremste turistdestinasjon: Swakopmund. Byen ligger som en oase mellom hav, ørken og sanddyner. Hit drar namibiere og andre ferierende for å slappe av ved stranden og boltre seg med sand- eller vannbaserte aktiviteter. Swakopmund ble grunnlagt av tyskere i 1892 og bærer preg av sitt tyske opphav. Overnatting på flotte Hansa hotell i Swakopmund.

DAG 6 OG 7: DAMARALAND

Dere kjører nordvest til hjertet av Damaraland hvor dere finer Damaraene, som sammen med San-folket er landets eldste folkeslag. Damaraland Adventurer Camp ligger i hjertet av den spektakulære regionen Damaraland. Dette området består av ørkentilpassede arter, inkludert en av de høyeste konsentrasjoner av ørkenelefanter og svarte neshorn.

DAG 8, 9 og 10: ONGAVA

Det er tid for safari. Ongava Tented Camp igger langs den sørlige grensen av Etosha nasjonalpark i det 30 000 hektar store, privateide Ongava viltreservat. Denne lille telt-campen er bygget i en annet område enn Ongava Lodge.

De neste dagene byr på en god blanding av safari. Klassisk safari i bil i Etosha nasjonalpark, mens i Ongava tilbys det også safari til fots.

DAG 11: AVREISE

Etter frokost kjører dere tilbake til Windhoek. Ankomst Windhoek cirka rundt 13.00. Det er tid for hjemreise!

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com