Project Description

SAFARI I ZAMBIA OG STRAND I MALAWI

Bli med til Zambia, en av verdens beste safaridestinasjoner. Vakker natur, enestående dyreliv og uberørt afrikansk villmark er det som venter deg i landet som ofte omtales som det «ekte Afrika». Avslutt ferien med noen avslappende dager ved vakre Lake Malawi med hvite strender og nydelige solnedganger. En perfekt kombinasjon!

DAG 1 OG 2: NSOLO BUSHCAMP

Dere fly til Lilongwe og blir transportert over til Zambia for spennende dager på safari. Nsolo Bushcamp har fire romslige hytter på trepåler med gress- og stråvegger og store utendørs bad. Hver hytte har solcellepanel og privat veranda med flott utsikt over bushen og vannhullene ved Luwi River. Her kan dere kombinere safari i bil og til fots. Området er kjent for sin løvebestand og mulighetene er gode for å se de sky villhundene.

DAG 3 OG 4: LUWI BUSHCAMP

Luwi er en liten bushcamp som ligger i hjertet av South Luangwa National Park. Campen har fire hytter som ligger ved Luwi sand river i skyggen av store mahognitrær og er åpen for besøk fra mai til oktober. Når vannet i elven er lavt, bygges campen opp, og tas ned igjen når vannstanden øker. Den er bygd opp av naturlige materialer og har liten innvirkning på naturen. Campen er den eneste i mils omkrets. Like ved campen er en lagune som er full av flodhester, ettermiddagssafarier avsluttes ofte med sundowners her.

Zambia - Kaklui - willbl

DAG 5 OG 6: KAKULI BUSHCAMP

Kakuli Camp er en ekte bushcamp som ligger nydelig til ved Luangwa River. Her bor dere i safaritelt med en-suite bad laget av naturlige materialer. Campens bar er laget av strå. Fra hoveddekket kan dere nyte synet av elven og et utrolig dyreliv. Også dette området er kjent for å by på noen av de beste safarimulighetene i Zambia. Campen tilbyr safari både i landrover og til fots.

DAG 7: LAKE MALAWI – KAYA MAWA

Kaya Mawa er kåret blant de ti mest romantiske stedene i verden av reisemagasinet Conde Nast. Kaya Mawa betyr «kanskje i morgen», et passende navn for stemningen og roen dere vil oppleve her. Overnatting i lekre rom omgitt av mango- og baobabtrær. Hvert rom har fantastisk utsikt og direkte tilgang til innsjøen med egen brygge eller strand. Middag serveres ofte på stranden under stjernehimmelen. Det klare turkisblå vannet er perfekt for dykking og snorkling i et enormt akvarium med fisker i alle fargenyanser

DAG 8-10: KAYA MAWA

Dere kan også utforske øya til fots, på sykkel eller quad bike. Vi anbefaler et besøk til imponerende St. Peters Cathedral. Dykking og snorkling er fabelaktig her året rundt med en vanntemperatur på mellom 22 – 28 grader.

DAG 11: AVREISE

Dere blir hentet på Kaya Mawa, flyr til Lilongwe og videre tilbake til Norge.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com