Project Description

SAFARI LANGS ZAMBEZI-ELVEN

Opplev spennende og mangfoldig villmark ved Zambias to største elver, Zambezi og Luangwa, livsviktige årer for Zambias natur og dyreliv. Dere drar på safari i de anerkjente nasjonalparkene Liuwa Plain og Lower-Zambezi.

DAG 1: ANKOMST LUSAKA

Dere ankommer Lusaka og transporteres til hotellet, Latitude 15° i en rolig forstad, 20 minutter fra bysentrum. Hotellet er nydelig innredet i en moderne afrikansk stil med restaurant, bar, svømmebasseng og flott hageområde.

DAG 2: LIUWA PLAIN

Etter frokost blir dere hentet på hotellet og kjørt til flyplassen for å fly til Liuwa Plain. Dere lander på flystripen i den lille landsbyen Kalabo, siste sivilisasjon før villmarka. Her blir dere møtt og får transfer til lodgen både i båt og bil. Liuwa Plain er en av de siste uberørte villmarksområdene i Afrika, med store gressletter og et dyreliv vi ikke har sett maken til. Her finner man en av Afrikas største gnu-migrasjoner i tillegg til løver, hyener, geparder, villhunder og mange flere dyr. Her er bare en eneste lodge, helt ny og utrolig flott!

DAG 3 og 4: SAFARI I LIUWA PLAIN

Sammen med deres dedikerte og erfarne guide skal dere oppleve magiske Liuwa Plain. Åpne sletter så langt øyet kan se og store flokker med sebra, gnu og mange andre dyr venter.

DAG 5: CHONGWE

Etter frokost blir dere kjørt til flystripen Kalabo igjen og flyr til Lower Zambezi National Park. Flyturen i seg selv er en fantastisk opplevelse. Her kan man se store grupper av flodhester, elefanter og antiloper langs Zambezi-elven, selve livsnerven i nasjonalparken.

DAG 6 OG 7: SAFARI I LOWER ZAMBEZI

Ved å etterstrebe safariaktiveteter med så liten innvirkning på naturen som overhodet mulig, har man klart å bevare en av de flotteste villmarkene i det sørlige Afrika slik den alltid har vært. Frodig, grønn og med et yrende dyreliv. Langs Zambezi-elven ser man ofte store flokker med elefanter som avkjøler seg i vannet, og bøfler og antiloper som «hopper» mellom de små øyene i elven. Her er det også gode muligheter for å se både løver og leoparder. Av aktiviteter kan man velge mellom safari i åpne safaribiler, å gli langs elvebankene i kano, safari til fots eller i båt. En god variasjon av dette sikrer dere safariopplevelser for livet!

DAG 8: AVREISE

Det blir en siste morgensafari og brunsj før dere drar dere til Royal flystripen og flyr til Lusaka. Det er tid for avreise.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com