SAFARI OG CAPE TOWN

Dette er virkelig en reise med alt i ett – mennesker, natur, dyr og storby. Reisen gir et innblikk i den sørafrikanske folkesjelen, tilbyr spektakulær «big five»-safari og avslutter med noen dager til å utforske en av verdens vakreste storbyer, Cape Town!

  • Pris: fra kr 25 000,- per person

  • Høydepunkter: Guidet tur i Soweto med Booysie, unik «big five»- safari og dager til å utforske Cape Town.

  • Inkluderer: alle overnattinger (9 netter), all transport, guidet tur i Soweto, alle safarier alle parkavgifter, guidet tur Kapphalvøya og en del mmåltider mm.

  • Inkluderer ikke: internasjonale flyvninger, innenlandsfly (Johannesburg til Cape Town)

DAG 1: ANKOMST

Ved ankomst Johannesburg blir dere møtt og kjørt til hotellet med god beliggenhet.

Ettermiddag og kveld til egen disposisjon etter en lang reise.

DAG 2: SOWETO

Dere blir dere møtt av våre sjarmerende guide, Booysie. Booysie er oppvokst i Soweto og kjenner bydelen og folket der svært godt. Han har også en lidenskap for Johannesburg og vil garantert vise dere en spennende side av begge stedene. Turen går til Soweto, den største ”sorte” bydelen i Sør-Afrika. Her får du levende innsikt i denne delen av Sør-Afrikas historie og folkeliv. Soweto er blitt et symbol, både nasjonalt og internasjonalt, på afrikansk motstand mot apartheidsystemet!

Elefant KZN - thumbnails

DAG 3: WELGEVONDEN GAME RESERVE

Det er tid for safari! Dere kjører omtrent 3 timer nord fra Johannesburg til et privat reservat, Welgevonden. Kjøreturen tar omtrent 3 timer. Dere ankommer lodgen i tid for lunsj ogg blir med på safari på ettermiddagen. Tid og sted glemmes når en flokk elefanter blokkerer veien!

DAG 4-5: SAFARI

En typisk dag på safari starter tidlig om morgenen og enkel frokost serveres før safariavgang. Etter noen timer med spennende safari i morgensolen drar dere tilbake til lodgen for en helsebringene ”brunsj”. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, så man holder seg kanskje rundt svømmebassenget. Ca. kl. 15:00 møtes dere til ”High Tea”, en snack lunch, før dere igjen drar ut på safari med drinker i solnedgangen over savannen. Safari er i åpen landrover med deres egen safariguide og ”tracker” (spor-leser), det er slik man virkelig får føle Afrikas dyreliv.

DAG 6: CAPE TOWN

Etter morgensafari kjører dere tilbake til Johannesburg og flyr til Cape Town.

Ved ankomst Cape Town blir dere møtt og kjørt til hotellet. Det blir overnatting på et sentralt hotell med god standard. Cape Town er regnet som en av verdens vakreste storbyer. Med Table Mountain som kulisse ligger byen der som “et stykke Europa i Afrika”.

Cape point - penguins

DAG 7-10: CAPE TOWN OG AVREISE

Dager til egen disposisjon i Cape Town.

I Cape Town kan dere nyte god mat og vin, solnedgangen fra Table Mountain, dra på shopping eller besøke et av byens mange markeder. Vi anbefaler dagsutflukt til Kapp det gode håp, en dag i townshipen med organisasjonen Uthando eller et besøk ved Zeitz Mocca.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com