SAFARI OG GOLF

Sør-Afrika er en perfekt destinasjon for deg som vil kombinere golf med safari og andre spennende opplevelser. Her finner du over 500 golfbaner omgitt av vakker natur og et behagelig klima året rundt. Denne reisen går til vakre Garden Route og starter med unik safari ved Gondwana. Videre reiser dere til Fancourt, kjent for sine ypperlige golffasiliteter og familievennlige hotell.

  • Destinasjon: Sør-Afrika

  • Anbefalt tid å reise: hele året

  • Høydepunkter: Safari i Gondwana og golf ved Fancourt

  • Prisnivå: fra kr 20 000,- per pers

  • Passer for: golfinteresserte

Gondwana - elefanter - safari

DAG 1: ANKOMST

Dere ankommer George flyplass og kjøres langs Garden Route til Gondwana for safari. Gondwana viltreservat er det eneste i verden med fynbosvegetasjon. Fynbos er klassifisert som et av verdens seks planteriker, lite i arealstørrelse, men stort i artsrikdom. Planteriket er erklært “World Heritage Site” av UNESCO. De har også et spennende dyreliv, inkludert “The Big Five”: løve, neshorn, elefant, bøffel og leopard.

DAG 2: SAFARI

En typisk dag i viltreservatet starter tidlig. Morgensolen skaper nydelig lys og stemning i bushen, og det er gode sjanser for å se dyr på denne tiden av døgnet. Senere venter sunn og god «brunsj» på lodgen, etterfulgt av avslapning ved bassenget. Om ettermiddagen drar dere igjen ut på safari. Dagen avsluttes med middag under den afrikanske stjernehimmelen.

DAG 3 – 8: FANCOURT

Etter morgensafari reiser dere videre til Sør-Afrikas fremste golfresort, Fancourt. Det luksuriøse hotellet ligger nydelig til med svømmebasseng, restauranter, spa og en rekke andre fasiliteter. Her kan dere velge mellom fire forskjellige golfbaner, Outeniqua, Montagu, Links og Bramble Hill – alle designet av Gary Player og åpnet i 1991. Området er tre ganger større enn Monaco. Tre av disse golfbanene er rangert blant de 20 beste banene i Sør-Afrika av Golf Digest.

DAG 9: AVREISE

Etter morgenaktiviteter og frokost blir dere kjørt til flyplassen i god tid for deres hjemreise.

Dersom du ikke er klar for hjemreise har Garden Route har mange andre spennende opplevelser å by på. Blant annet kan du utforske strutehovedstaden Oudshoorn eller besøke kystbyen Knysna.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com