Project Description

WINDHOEK TIL VICTORIA FALLS

Nyt høydepunktene i Namibia og Zimbabwe i ditt eget tempo med leiebil. Denne reisen gir mulighet til å oppleve underverkerne i Namibi, Botswana og Zimbabwe. Det fantastiske dyrelivet, spennende kulture og spektakulær natur som bare Afrika kan by på!
På denne reisen kjører dere leiebil fra Windhoek gjennom verdenskjente Etosha nasjonalpark, langs Okavango-elven, ned til Chobe nasjonalpark i Botswana. Reisen avsluttes ved mektge Victoria Falls i Zimbabwe!

Se et reiseforslag med pris og overnattingsmuligheter for denne reisen …

DAG 1: WINDHOEK

Ved ankomst Windhoek flyplass plukker dere opp leiebil fra Avis og kjører til overnattingsstedet i Windhoek. Resten av dagen står til egen disposisjon og kan brukes til å slappe av.

DAG 2: OKONJIMA

Etter frokost reiser dere fra Windhoek og kjører nordover til første desstinasjon, Okonjima Game Reserve i Otjozondjupa reginonen. Okonjima ligger inntil “Omboroko Mountains” som grovt oversatt betyr “Stedet for bavianer”. På ettermiddagen kan dere for eksempel besøke Gepard-prosjektet og lære med om disse utrydningstruede dyrene.

DAG 3 – 5: ETOSHA

I dag reiser dere videre til Namibias velkjente nasjonalpark, Etosha. Etosha ble erklært som nasjonalpark i 1907 og er hjemmet til nesten 114 ulike dyrearter, 340 fuglearter og 110 forskjellige reptiler.

Dere vil overnatte rett utenfor nasjonalparken. Og dere vil ha muligheten til å bli med på safari.

DAG 6: RUNDU

Dere reiser tidlig fra Etosha videre nord til Rundu. her har dere muligheten til å besøke Mbunza Living Museum, en lokal skole eller se hvor Kvando-folket liværer seg av å fiske. Etter dette kjører dere videre til overnattingsstedet og ankommer på ettermiddagen og har tid til å slappe litt av før dere nyter solnedgangen.

DAG 7 – 8: OKAVANGO RIVER

Dere kjører videre til Caprivi region hvor dere skal tilbringe deres to neste netter ved Nunda River Lodge. Lodgen ligger langs Okanago-elven. Dere ankommer i tide for å nyte et båtcruise i solnedgangenopp til Popa Falls.

DAG 9: KWANDO RIVER

Denne morgenen kjører dere til Mahangu, som betyr ‘food of the local people’, og ligger langs Okavango River. Bli med på en morgensafari i Bwabwata National Park, som strekker seg fra Kavango River i vest til Kwando River i øst og innlemmer Mahangu Game Reserve.

Elefanter, roan-antiloper. kudu og bøfler er noen av dyrene som dere mest sannsynlig vil se i tillegg til et rikt fugleliv. På ettermiddagen drar dere tilbake til lodgen og kan planlegge dagen slik dere ønsker.

DAG 10 – 11: CHOBE

Dere starter morgenen tdilig og kjører mot Kasane, inngangsporten til Chobe nasjonalpark, den nest-største nasjonalparken i Botswana. I Chobe nasjonalpark finner du den en av høyeste konsentrasjonen av elefanter i hele Afrika.

Neste dag vil dere utforske dyrelivet i Chobe nasjonalpark i håp om å få øye på de afrikanske dyrene på nært hold. På ettermiddagen blir dere med på båtcruise nedober Chobe-elven, en enestående opplevelse og en fantastisk måte å se dyrene og nyte den afrikanske solnedgangen.

DAG 12: VICTORIA FALLS

I dag reiser dere over grensen til Zimbabwe, og fortsetter til Victoria Falls. Dere kan bruke ettermiddagen på å bli med på en av de mange aktivitetene som tilbys (ikke inkludert), for eksmepel en guidet tur av de majestetiske Victoriafallene, kjent som Mosi oa Tunya- “Røyken som tordner”, blant de lokale. På ettermiddagen kan dere nyte solnedgangen på et båtcruise nedover Zambezi-elven.

Airplain-sunset

DAG 13: AVREISE

Det er tid for avreise. Dere kjører til Victoria Falls flyplass, og leverer leiebilen. Vi takker for denne gang!

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com