fbpx

GET Africa Travel skreddersyr helt unike reiser i Afrika. Nedenfor finner du en oversikt over noen av våre mest besøkte destinasjoner. Hvor vil du reise?

Sør-Afrika er kontrastenes land og kalles gjerne “en verden i ett land”. Her finner du storslått natur, “Big five”-safari, spennende historie, rik kultur, god mat og drikke, fantastiske sandstrender og livlige storbyer.

En reise til Namibia byr på opplevelser utenom det vanlige. Naturen er variert og spektakulær, fra frodige og dyrerike nasjonalparker til ørkenområder med massive sanddyner mot en klar blå himmel.

Botswana er et paradis for naturelskere og uten tvil kronjuvelen av alle edle safaridestinasjoner. Her venter eksklusive safariopplevelser i storslått og variert landskap uten mange andre turister.

Hvor enn du reiser i Zimbabwe blir du alltid møtt med et smil. Hwange nasjonalpark er en uoppdaget perle og de majestetiske Victoriafallene oppleves best fra den vakre Zimbabwe-siden.

Føl deg som en oppdagelsesreisene på første klasse på Zambezi-elven og i Luangwa-dalen. I Zambia kan du oppleve strålende safari, Victoria Falls og den ville Zambezi-elva.

En reise til Malawi gjør inntrykk. Hver gjest møtes med smil og varme. Malawi er kjent som “Afrikas varme hjerte”. Opplev fantastisk natur, enestående dyreliv og tropiske strender.

Vakre Mosambik er blant Afrikas mest spennende reisemål; magiske sydhavsøyer med praktfulle strender og supre forhold for dykking. En perfekt avslutning etter dager med safari og byliv.

Lesotho blir kalt «Himmelens Kongerike» og er det eneste landet i verden hvor hele arealet ligger over 1 000 m over havet. De vakre fjellområdene kan oppleves til fots eller fra hesteryggen.

Vulkanøya Mauritius ligger i det sørvestlige Indiahavet. Med sine grønne fjellformasjoner og langstrakte hvite sandstrender. En perfekt destinasjon for deg som ønsker et trygt og rolig reisemål.

Kongedømmet eSwatini er et avslappende stoppested mellom Mosambik og Sør-Afrika. Her finner du livlige markeder med fantastisk kunsthåndverk, vennlige folk og flott natur.

Idylliske Zanzibar byr på nydelige sandstrender, krystallklart vann, deilige krydderlukter, spennende historie og kultur. En perfekt destinasjon å slappe av etter dager på safari.

Bli med til Kilimanjaro, verdens høyeste frittstående fjell! Å bestige Kilimanjaro er en drøm for mange. Alle Get Africas Travel gjester som har prøvd seg på toppen, har klart det!

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

NORGE

+47 38 62 07 90 / +47 38 62 07 65

SØR-AFRIKA

+ 27 31 563 9078  

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!