fbpx

GET Africa Travel skreddersyr helt unike reiser i Afrika. Nedenfor finner du en oversikt over noen av våre mest besøkte destinasjoner. Hvor vil du reise?

Sør-Afrika er kontrastenes land og kalles gjerne “en verden i ett land”. Opplev storslått natur, safari, historie, kultur, god mat og drikke, fantastiske sandstrender og livlige storbyer.

En reise til Namibia byr på opplevelser utenom det vanlige. Naturen er variert og spektakulær.  Opplev massive sanddyner mot en klar blå himmel.

Botswana er et paradis for naturelskere og uten tvil kronjuvelen av alle edle safaridestinasjoner. Her venter eksklusive safariopplevelser i storslått og variert landskap!

Hvor enn du reiser i Zimbabwe blir du alltid møtt med et smil. Hwange nasjonalpark er en uoppdaget safari-perle og de majestetiske Victoriafallene oppleves best fra denne siden

Vakre Mosambik er blant Afrikas mest spennende reisemål; praktfulle strender og supre forhold for dykking. En perfekt avslutning etter dager med safari og byliv.

Føl deg som en oppdagelsesreisene på første klasse på Zambezi-elven og i Luangwa-dalen. I Zambia kan du oppleve strålende safari, Victoriafallene og Zambezi-elva.

En reise til Malawi gjør inntrykk. Hver gjest møtes med smil og varme. Malawi er kjent som “Afrikas varme hjerte”.

Lesotho blir kalt «Himmelens Kongerike» og er det eneste landet i verden hvor hele landet ligger over 1 000 m over havet.

Vulkanøya Mauritius ligger i det sørvestlige Indiahavet. En perfekt destinasjon for deg som ønsker et trygt og rolig reisemål.

Kongedømmet Eswatini er et avslappende stoppested mellom Mosambik og Sør-Afrika. Her finner du livlige markeder med fantastisk kunst, vennlige folk og flott natur.

Idylliske Zanzibar byr på nydelige sandstrender, krystallklart vann, deilige lukter, spennende historie og kultur. En perfekt destinasjon å slappe av etter dager på safari.

Bli med til Kilimanjaro, verdens høyeste frittstående fjell! Å bestige Kilimanjaro er en drøm for mange.

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

SØR-AFRIKA

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!

South African Toursim
SATSA Logo (new)