KONTAKT OSS

Vi i GET Africa Travel er glade for å kunne bidra til at drømmeferien din går i oppfyllelse. 

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende reiseforslag!

BESTILL DITT EVENTYR I DAG:

11 + 5 =

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Ønsker du å motta nyhesbrev fra GET Africa Travel? Meld deg på via denne linken for unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud.

HVORFOR REISE MED GET AFRICA TRAVEL?

Helt siden oppstarten i 1999 har GET Africa Travel sørget for å gi reiseglade nordmenn det afrikanske eventyret de har drømt om. Ved å benytte vår unike erfaring om det sørlig Afrika og vårt gode kjennskap til skandinaviske reisevaner kan vi skreddersy reiser til alle våre gjester. Vi er derfor stolte over å kunne tilby reiser med “det lille ekstra” til konkurransedyktige priserVi skreddersyr alle våre reiser slik at din reise er unik sin egen måte og dermed er din tur kun laget for deg

Med oss kan du oppleve spektakulær safari, luksuriøse lodger, store naturopplevelser, afrikansk kultur, tropiske strender, golf i verdensklasse, fantastiske fotturer, havfiske, dykking (med hvithai?), vinsmaking, god mat og mye mye mer. 

Vi har hovedkontor i Durban, Sør-Afrika og kan dermed følge opp alle våre gjester ikke bare før og etter reisen, men også under selve reisen. Og om du trenger oss er vi aldri langt unna. I 20 år har vi sendt nordmenn til Afrika. Vi kan Afrika! 

Ved å reise med oss kan du i tillegg støtte vårt spennende prosjekt, Mabibi United. Mabibi er et lite samfunn på rundt 3 000 mennesker på den uberørte kysten i Maputuland, nord i Kwazulu-Natal. Her startet vi i 2010 et fotball-lag som skal være en arena for unge til å spre glede, gode holdninger og positive opplevelser i lokalsamfunnet. Les gjerne mer om prosjektet her …

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

NORGE

+47 38 62 07 90 / +47 38 62 07 65

SØR-AFRIKA

+ 27 31 563 9078  

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!