GET Africa Travel er et reiseselskap som har spesialisert seg på å skreddersy unike opplevelsesreiser i det sørlige Afrika. Siden Elin og Graham startet for snart 21 år siden har teamet vokst. I dag er vi ni personer som jobber på kontoret i Durban, Sør-Afrika.

OM GET AFRICA TRAVEL

GET Africa Travel står egentlig for Graham & Elin Touring Africa. For det hele startet med Graham og Elin i 1999. Siden oppstarten har teamet vokst!

I dag er vi et godt sammensveiset team som gjør alt vi kan for å lage det beste Afrika-eventyret for våre gjester. Hver dag jobber vi tett sammen for at nettopp DU skal få oppleve noe du aldri kommer til å glemme.

Vi i GET Africa Travel er heldige som kan bidra til at feriedrømmer går i oppfyllelse. Vi arbeider dedikert og seriøst med oppdragene, men hverdagen er preget av mye moro og latter. Vi arbeider hardt for å finne de rette stedene og de beste opplevelsene for våre gjester. Vårt mål er at gjestene våre skal få Afrika under huden og at opplevelsene alltid skal overgå forventningene.

Med kontorer i Durban, Sør-Afrika, har vi mulighet til å jevnlig besøke destinasjonene og overnattingsstedene vi anbefaler. Vi anbefaler derfor ikke steder vi selv ikke har erfaring med. Og dersom noe skjer på din reise i Afrika er vi dessuten aldri langt unna.

I over 21 år har vi sendt reiseglade nordmenn til Afrika. Vi kan Afrika!

Elin & Graham - Get Africa Travel - 2020

HVORFOR REISE MED GET AFRICA TRAVEL?

  • Vi er godt etablert i reiselivsbransjen, med mer enn 21 års erfaring i Afrika!

  • Alle reiser vi tilbyr skreddersys etter dine ønsker og preferanser. Din reise er unik og laget kun for deg!

  • Vi er kjent for personlig service og for å tilby “det lille ekstra”. Alle gjester følges opp før, under og etter reisen.

  • Mer enn 70 % av våre gjester er gjentakende eller henviste kunder.

  • Vi gir verdi for pengene! Vi skal alltid ha en konkurransedyktig pris.

  • Med kontor i Sør-Afrika har vi mulighet til å jevnlig besøke de destinasjonene og overnattingsstedene vi anbefaler. Vi anbefaler derfor ikke steder vi selv ikke har erfaring med. Og dersom noe skjer på din reise i Afrika er vi dessuten aldri langt unna.

  • Vi kjenner til skandinaviske reisevaner og elsker Afrika!

  • Vi er opptatt av å reise miljøvennlig og skape sosiale og økonomiske ringvirkninger av turisme. Les mer om bærekraft og sosiale ansvar hos oss. 

  • Ved å reise med oss støtter du i tillegg vårt spennende prosjekt, Mabibi United. Les mer om prosjektet her …

  • GET Africa Travel er medlem av SATSA (Southern African Tourism Services Associaction), ATTA (African Travel and Tourism Association) og South Africa Tourism.

The Team - thinner

BLI BEDRE KJENT MED OSS

GET Africa Travel har sitt hovedkontor i Durban, Sør-Afrika.  Vi er et godt sammensveiset team som gjør alt vi kan for å lage det beste Afrika-eventyret for våre gjester. Hver dag jobber vi tett sammen for at nettopp DU skal få oppleve noe du aldri kommer til å glemme.

Graham-Paton

Graham Paton

Daglig leder

Graham er født og oppvokst i Zululand, Sør-Afrika. Han har tidligere jobbet med ulike prosjekter innen reiseliv. Et av de største var oppbyggingen av det fasjonable Sea Cliff Hotel i Dar es Salaam, Tanzania. Der var han prosjektleder.

Grahams favoritt?

Uten tvil strandferie nord for Durban! De folketomme sandstrendene med det varme Indiahavet frister mest.

Hva er det beste med Afrika?

“Africa is passion” – Det er aldri en kjedelig dag her, og ut av kaos kommer muligheter.

Elin Paton

Daglig leder og reisekonsulent

Elin er fra Norge. Etter flere år som adjunkt i ungdomsskolen førte reiselysten henne til Sør-Afrika i 1998, der møtte hun Graham. Hun var ikke ukjent med reiseliv etter to sesonger med båtcharter i Split, Kroatia og fem år som guide i hjembyen Kristiansand. Elin og Graham har drevet Get Africa Travel siden 1999.

Elin’s favoritt?

En ukes padletur ned Orange River på grensen til Namibia og late dager med familien på en strand i Mosambik.

Hva er det beste med Afrika?

Luktene, sola, smilene og de store kontrastene.

Zaithoon Maziya

Bookingansvarlig

Zaithoon har vært en del av GET-teamet siden 2006 og har jobbet innen reiselivsbransjen siden 2001. Zaithoon er interessert i mennesker, politikk og kultur.

Zaithoon’s favoritt?

Cape Town med fantastiske Table Mountain og fargerike Bo-Kaap. En annen favoritt er Mosambik med den deilige sjømaten og laidbacke stemningen. Victoria Falls kan ta pusten fra en, og folket er så vennlige.

Hva er det beste med Afrika?

Været er fantastisk året rundt. Vårt kontinent har mange naturressurser og et rikt dyreliv, flora og fauna. Vi har et fantastisk mangfold av kulturer og mat. Og menneskene som alltid smiler og er imøtekommende.

Kanandree Pather

Bookingansvarlig

Kanandree har jobbet innen reiselivsbransjen i over 20 år og har en genuin lidenskap for sitt yrke. Med en allsidig merittliste (hun har blant annet vært med på åpningen av en ny og suksessfull hotellkjede), sørger hun for at gjestene våre får eventyret de alltid har drømt om. Det er ikke to dager som er like i denne bransjen og det er det som gjør jobben så spennende!

Kanandree’s favoritt?

Det er så mange fantastiske reisemål i det sørlige Afrika, men Zimbabwe og Knysna (langs Garden Route) er to av mine favoritter.

Hva er det beste med Afrika*?

Folket, kulturen, været og den fantastiske naturen med strender, fjell og flotte safariparker.

Silje Eriksen Havn

Reisekonsulent

Silje er født og oppvokst i Norge. Hun studerte reiseliv ved Universitetet i Agder og etter 6 år i Kristiansand flyttet hun til Durban og ble en del av GET Africa Travel-teamet høsten 2018.

Silje’s favoritt?

Masaier og safari i Naiboisho/Maasai Mara i Kenya, samt KwaZulu-Natal med sine hvite strender, safari opplevelser, fjell-turer og koselige fargerike markeder.

Hva er det beste med Afrika?

Som den dyre-elskeren jeg er, må jeg si fantastiske gamedrives og de ville opplevelsene som følger med.

Eivind Stigen Holter

Digital Markedsføring

Eivind kommer fra Oslo og har studert både medievitenskap og reiselivsledelse. Etter endt studie arbeidet han som Digital Markedsjef hos Aquarama, i Kristiansand. Eivind vokste opp Zimbabwe og har reist mye i Afrika.  Eivind ble endel av teamet høsten 2018.

Eivind’s favoritt?

Zimbabwe! Husker fortsatt godt min første safari i Mana Pools som 6 åring. Vi så en flokk med 13 løver jakte på en bøffel. Sånne minner sitter for livet.

Hva er det beste med Afrika?

Menneskene, klimaet, og holdningen til livet!I tillegg elsker jeg å reise på safari!

Salini Mudaly

Regnskapsfører

Salini er vår eminente regnskapsfører og har vært en del av GET Africa Travel-teamet siden 2013. Salini er ikke redd for utfordringer og spenning, og har blant annet hoppet fra verdens høyeste strikkhopp.

Salini’s favoritt?

Plettenberg Bay langs Garden Route – nydelig!

Hva er det beste med Afrika?

Mangfoldet av kulturer og vårt vennlige folk.

Anne-Beth Stene

Reisekonsulent

Anne-Beth hadde sitt første møte med Sør-Afrika da hun jobbet som frivillig for Mari Maurstads prosjekt Zulufadder i 2008. Hun skulle bare være fire måneder, men endte opp med å bli ett år i den lille landsbyen Eshowe i Zululand. Lengselen etter Sør-Afrika har vært der helt siden hun kom tilbake til Norge i 2009, og høsten 2014 ble hun et kjært medlem av Get Africa-teamet. Anne-Beth er en allsidig dame og har tidligere jobbet innen forsikring og helsevesenet.

Anne-Beth’s favoritt?

Eshowe og Durban.

Hva er det beste med Afrika?

Folket, varmen og maten.

Daphne Chandika

Bookingansvarlig

Daphne ble endel av teamet i starten av 2020. Hun har mer enn 20 års erfaring fra reiselivsbransjen i Sør-Afrika og besitter ekstremt god geografisk kunnskap om Afrika.

Daphnes’s favoritt?  

Daphne sin favorittdestinasjon er Serengeti nasjonalpark i Tanzania. Hun elsker dyrelivet, de åpne slettene og det villle landskapet.

Hva er det beste med Afrika? 
Safarien!
Å kunne oppleve «the big five» på nært hold er verdt hele den lange reisen.

BÆREKRAFT OG SOSIALT ANSVAR

Get Africa Travel er opptatt av bærekraft og sosialt ansvar. Sammen med våre partnere arbeider vi for å verne utsatte naturområder, bekjempe utryddelse av dyreliv, støtte lokalsamfunn og jobbe sammen med mennesker i utsatte områder.

Et av våre prosjekter er Mabibi Get Africa United. Mabibi er et lite samfunn på rundt 3000 mennesker nord i KwaZulu-Natal. Allerede i 2010 startet Get Africa å engasjere seg og støttet det lokale fotballaget i Mabibi. I dag er vi enda mer involvert i lokalsamfunnet, og sammen med flere organisasjoner og Get Africa-gjester er vi innvolvert i flere prosjekter.

LES MER OM PROSJEKTET
Ansvar - Mabibi - skole