fbpx

GET AFRICA - 20 år!

Et afrikansk eventyr

I februar 1999 startet Elin og Graham Paton sitt afrikanske eventyr: Da skapte de GET Africa Travel, en bedrift som skulle gi nordmenn unike opplevelsesreiser i det sørlige Afrika. Gjennom dedikert og målbevisst innsats har de sørget for at tusenvis av reiseglade nordmenn har fått realisert sine drømmer om et afrikansk eventyr.

I 20 år har de sendt reiseglade nordmenn på eventyr rundt om i det sørlige Afrika. Mange av gjestene kommer tilbake år etter år. De liker måten GET Africa Travel skreddersyr turene på, alt fra bryllupsreiser til familiereiser. På grunnlag av samtaler og stikkord lages reisene akkurat slik de enkelte kundene eller gruppene ønsker det.

– Med vår unike kunnskap om destinasjoner og overnattingssteder, og ikke minst vårt gode kjennskap til nordmenns reisevaner, klarer vi å tilby helt skreddersydde reiser – med det lille ekstra, sier Elin Fosselie Paton.

– Og med kontor i Sør-Afrika er vi aldri langt unna gjestene våre, om de skulle trenge hjelp, legger hun til.

EVENTYRET

Eventyret startet egentlig i 1998. Da dro Elin fra Kristiansand til Sør-Afrika. Hun trengte en skikkelig ferie etter mange år som lærer, og hun hadde lyst på noe eksotisk. Da passer det bra med slektninger i Sør-Afrika. I Zululand møtte hun Graham, og da var det gjort. De fant hverandre og giftet seg året etter. Sammen planla de fremtiden i form av sitt eget firma, GET Africa Travel, som egentlig står for Graham & Elin Touring Africa. Fra en forsiktig start i februar 1999 har de i dag en stab på 12 personer, norske og sørafrikanske, på kontoret i Durban.

REISEVANER

Nordmenn har alltid vært reiseglade. Etter hvert som verden blir mindre, vil folk reise lengre og oppleve mer enn tidligere. Mange vil helst ha noe eksklusivt, noe som ikke alle andre får oppleve. Og det får de!

Flyprisene i dag er stort sett som de var for 20 år siden, av og til lavere. Og så er det ikke til å komme forbi at man får mye for pengene. Den sørafrikanske valutaen, Rand, står behagelig lavt i forhold til den norske krona. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elin og Graham på safari i 1999.

TURISME VIKTIG

I Sør-Afrika står turismen for 10 prosent av jobbene. Fem gjester hit skaper én arbeidsplass. Det betyr at gjestene til GET Africa Travel er med på å skape 500 arbeidsplasser i året bare i Sør-Afrika.

 

 

 

LES OGSÅ:

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

SØR-AFRIKA

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!