fbpx

SYKKELFERIE I SØR-AFRIKA

Denne sykkelturen byr på vakkert landskap, fantastisk kyst og en tur langs Sør-Afrikas lengste vinrute. Her har dere noen aktivitetsfylte dager før dere setter dere på sykkelen og reiser langs naturskjønne Garden Route, kjent for sitt varierte landskap og sjarmerende småbyer. Fra det frodige vinlandet med sine lange rader av vinranker, gjennom halvørken og praktfulle fjell, til dere ender opp ved nydelige strender. En middels fysisk utfordrende tur som passer for dem som er middels til godt trent. Turen tilpasses deltakerne.
 

 

DAG 1: VINLAND

Dere kjører til vinområdet, Franschhoek, og sykler gjennom pittoreske landsbyer og frodige vingårder. Det blir stopp ved ulike vingårder og prøvesmaking av vinen.

DAG 2: VINLAND 

Like utenfor Franschhoek, i Simonsberg, finnes det en samling av fantastiske vinprodusenter som produserer noen av landets mest prestisjefylte og prisvinnende viner. Her kan dere lære mer om vin og vinproduksjon.

 

 

DAG 3 OG 4: ROBERTSON 

Dere forlater Franschhoek etter en nydelig frokost med transport til det eksklusive boutiquehotellet, 15 km utenfor Robertson. Dette blir deres base for de neste to dagene.

Robertson ligger i hjerte av Route 62, den lengste vinruten – som strekker seg helt fra Cape Town til Port Elizabeth. Det blir en guidet tur med fokus på kultur og den historiske byen Robertson som ble grunnlagt i 1853. Om ettermiddagen besøker dere en vingård hvor man kan blande sin egen vin.

 

 

 

DAG 5: GARDEN ROUTE

Dere kjører fra Robertson langs Route 62 gjennom byene Ashton, Montagu og Barrydale, og dagen ender ved Indiahavet. Dere kan forvente svingete og spektakulære fjellveier og frodige, grønne daler. Langs dammer og våtmark er det mulig å få øye på Sør-Afrikas nasjonalfugl, «Blue Crane», en utrydningstruet art.

Det blir stopp ved Wilderness Beach hvor dere kan dyppe tærne i havet før dere fortsetter til Knysna.

 

 

 

DAG 6 OG 7: KNYSNA 

 Etter frokost sykler dere gjennom vakker natur og furuskog ned Outeniqua-fjellene til det asurblå Indiahavet og fugleparadiset Wetlands of Eden. Her blir det piknik ved elvebredden og diverse aktiviteter. Retur til Knysna for middag og overnatting.

Dagen etter går til å utforske Knysna. Dere kan sykler opp til Knysna Heads. Her kan dere nyte utsikten over hele Knysna. Byen har mange spennede gallerier og fristende spisesteder.

DAG 8 : AVREISE

Alle eventyr har en slutt. Spørr oss gjerne om råd hvis dere ønsker å utvidere reisen deres.

ER DU INTERESSERT I DENNE REISEN? Send oss en uforpliktende henvendelse:

9 + 1 =

Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

NORGE

+47 38 62 07 90 / +47 38 62 07 65

SØR-AFRIKA

+ 27 31 563 9078  

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!