Dra på safari i Kwazulu-Natal (bush) og avslutt ferien med krystallklart vann og hvite strender i Mosambik eller ved Thonga Beach. En reise som både passer for unge og eldre eventyrere.Her blir det masse opplevelser og i tillegg tid til avslapning.

 

 

 

FORSLAG 1: BUSH AND BEACH

Dere ankommer Durban. Her kan dere enten velge å overnatte plukke opp leiebil og kjøre videre til deres safaridestinasjon, Leopard Mountain. Etter tre netter på safari kjører dere videre tilsandynene ved Thonga Beach Lodge. Her kan dere nyte sand mellom tærene, dra ut å snorkle eller bare slappe av i nydelige omgivelser.

 

 

 

DAG 1 – 3: SAFARI: Leopard Mountain

En typisk dag i Manyoni reservatet starter tidlig om morgenen, det er da sjansen er størst for å se dyr. Opp ca. kl. 05:00. Te/kaffe og en enkel frokost serveres før safariavgang. 3-4 timers safari med innlagte pauser, og tilbake til lodgen for en helsebringende «brunsj». Midt på dagen er det ofte for varmt både for dyr og mennesker, så da er det bedre å holde seg ved svømmebassenget. Eller du kan bli med rangeren deres ned til et av vannhullene og se etter flere dyr. Ca. kl. 15:00 møtes dere til «High Tea», en snack lunch, før dere igjen drar på safari med drinker – Sun downers – når solen går ned over savannen. Dere kjører  i åpen safaribil med deres egen safari guide.

 

 

 

 

 

 

DAG 4 – 7: BEACH: Thonga Beach Lodge

I denne bortgjemte bukten med sin langstrakte strand og krystallklart vann, ligger Thonga Beach Lodge omgitt av uberørt natur. For å bevare naturen og sanddynene, som er på UNESCOs verdensarvliste, tok det hele syv år å bygge Thonga. Dette er ingen travel turistmaskin, men en «laidback» perle hvor man kan slappe av og ta livet med ro. Liker du å være aktiv tilbyr Thonga mange ulike aktiviteter for store og små. 

Snorkling her avslører det magiske livet i bukta. Her finnes flere korallrev og man kan bare ligge på overflaten og se ned i det fantastiske akvariet med papegøyefisk, blekksprut og utallige andre subtropiske fisker.

 

 

 

FORSLAG 2: BUSH AND BEACH

I Durban blir dere møtt på flyplassen. Enten kan dere velge å bli noen dage ri Durban eller kjøre videre til deres safaridestinasjon. Dere drar på safari i KwaZulu-Natal og videre til kysten av Mosambik.

 

 

 

DAG 1 – 4: SAFARI 

En typisk dag i viltreservatet starter tidlig om morgenen, det er da sjansen er størst for å se dyr. Opp ca. kl. 05:00. Te/kaffe og en enkel frokost serveres før safariavgang. 3-4 timers safari med innlagte pauser, og tilbake til lodgen for en helsebringende «brunsj». Midt på dagen er det ofte for varmt både for dyr og mennesker, så da er det bedre å holde seg ved svømmebassenget. Ca. kl. 15:00 møtes dere til «High Tea», en snack lunch, før dere igjen drar på safari med drinker – Sun downers – når solen går ned over savannen. Dere kjører  i åpen safaribil med deres egen safari guide og «tracker» (spor-leser), det er slik man virkelig får oppleve dyrelivet. Tid og sted glemmes når en flokk elefanter blokkerer veien!

 

 

 

DAG 5 og 10: MOSAMBIK 

Det blir morgensafari og frokost før dere hentes på lodgen og blir kjørt til grenseovergangen til Mosambik.  Dere bor på en eksklusiv strandlodge ved den uberørte kyststrekningen i Mosambiks sørligste nasjonalpark. Dette er barfotluksus på sitt beste! Her finnes flere korallrev, og man kan bare ligge på overflaten og se ned i det fantastiske akvariet med papegøyefisk, blekksprut og utallige andre subtropiske fisker.

Snorkling her avslører det magiske livet i bukta. Her finnes flere korallrev og man kan bare ligge på overflaten og se ned i det fantastiske akvariet med papegøyefisk, blekksprut og utallige andre subtropiske fisker.

Send oss en uforpliktende henvendelse:

5 + 12 =

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

NORGE

+47 38 62 07 90 / +47 38 62 07 65

SØR-AFRIKA

+ 27 31 563 9078  

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!