fbpx

GOLF, VIN, SAFARI OG

CAPE TOWN

Sør-Afrika er en perfekt destinasjon for deg som vil kombinere golf med safari og andre spennende opplevelser. Her finner du over 500 golfbaner omgitt av vakker natur og et behagelig klima året rundt. Denne reisen går til Kappområdet og vakre Garden Route, områder kjent for god mat og vin. Her finner du flere av Sør-Afrikas mest anerkjente golfbaner. Det blir også safari i malariafritt viltreservat med de fem store: løve, elefant, neshorn, bøffel og leopard.

DAG 1: STEENBERG, CAPE TOWN

Ved ankomst Cape Town blir dere hentet og kjørt til Steenberg Golf and Wine Estate rett utenfor Cape Town. Det flotte hotellet ligger på eiendommen til den eldste gården i Cape-området, bygd i 1682. Hovedhuset og låven er i dag nasjonale monumenter.

DAG 2: GOLF PÅ STEENBERG

I dag spiller dere golf på Steenberg, som har blitt kalt «golfbanen med de beste forholdene i Sør-Afrika» av Golf Digest’s årlige topp 100. 18-hullsbanen har sitt særpreg fra vinranker, skog og elver som skaper et variert landskap.

DAG 3: CAPE TOWN / VINOMRÅDET

Dagen til fri disposisjon. Vi foreslår guidet tur i vinområdet eller besøk til Cape Town. I Cape Town kan dere kose dere med god mat og vin, nyte solnedgangen fra Table Mountain, dra på shopping og besøke et av byens mange markeder. Cape Town er en spennende by og det mangler ikke på aktiviteter man kan gjøre.

DAG 4: FANCOURT

Dere reiser videre til George, midt i vakre Garden Route, og sjekker inn på Sør-Afrikas fremste golfresort, Fancourt. Det luksuriøse hotellet ligger nydelig til med svømmebasseng, restauranter, spa og en rekke andre fasiliteter. Fancourt har tre velassorterte pro shops og treningssenter med profesjonelle golfinstruktører.

DAG 5: GOLF PÅ FANCOURT

Her kan dere velge mellom fire forskjellige golfbaner, Outeniqua, Montagu, Links og Bramble Hill – alle designet av Gary Player og åpnet i 1991. Området er tre ganger større enn Monaco. Tre av disse golfbanene er rangert blant de 20 beste banene i Sør-Afrika av Golf Digest: Links er rangert som #1, Montagu som #6 og Outeniqua som #16.

DAG 6: GONDWANA

Det er tid for safari, og turen går til Gondwana viltreservat, det eneste i verden med fynbosvegetasjon. Fynbos er klassifisert som et av verdens seks planteriker, lite i arealstørrelse, men stort i artsrikdom. Planteriket er erklært “World Heritage Site” av UNESCO. De har også et spennende dyreliv, inkludert “The Big Five”: løve, neshorn, elefant, bøffel og leopard.

DAG 7 OG 8: SAFARI

En typisk dag i viltreservatet starter tidlig. Morgensolen skaper nydelig lys og stemning i bushen, og det er gode sjanser for å se dyr på denne tiden av døgnet. Senere venter sunn og god «brunsj» på lodgen, etterfulgt av avslapning ved bassenget. Om ettermiddagen drar dere igjen ut på safari. Dagen avsluttes med middag under den afrikanske stjernehimmelen.

DAG 9: AVREISE

Etter morgensafari og frokost blir dere kjørt til flyplassen og starter reisen hjemover.

ER DU INTERESSERT I DENNE REISEN? Send oss en uforpliktende henvendelse:

14 + 3 =

Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

SØR-AFRIKA

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!