fbpx

FAMILETILBUD:

Opplev det beste av “strand and safari”. Først noen spennende dager på safari i Kruger Nasjonalpark før reisen avsluttes med hvite strender og krystallklart vann langs kysten av Mosambik. Vi tilpasser gjerne reise etterandre ønsker og preferanser.

Se et detaljert reiseforslag her …

Pris: kr 96 300,- for fire personer (2 voksne + 2 barn)

 Pris inkluderer: Alle overnattinger (10 netter), all transport med bil, alle safariaktiviteter, alle parkavgifter, måltider og drikke som spesifisert i programmet.

Prisen inkluderer ikke: flybilletter (Norge – Kruger, Maputo – Pemba, Pemba – Norge), visum til Mosambik og tips

 

 

 

DAG 1: SAFARI

Dere ankommer Kruger Mpumalanga flyplass. Her blir dere hentet og kjørt Lukimbi Safari Lodge. Safarien her foregår i åpne landrovers, med informative guider og spor-leser (“tracker”). Lukimbi har sitt eget private område inne i Kruger der kun de har lov til å kjøre (uten noen gjerder).

 

 

 

 

 

DAG 2 OG 3: SAFARI

Dere reiser inn til safari i den afrikanske villmarken. En typisk dag i viltreservatet starter tidlig om morgenen, det er da sjansene er størst for å se dyr. Opp ca. kl. 05:00. Te/kaffe og en enkel frokost serveres før safariavgang. 3-4 timers safari med innlagte pauser og tilbake til lodgen for en helsebringende ”brunch”. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, så man holder seg kanskje rundt svømmebassenget. Ca. kl. 15:00 er det  ”High Tea”, en snack lunch, før dere igjen drar på safari med drinker i solnedgangen over savannen. Safari er i åpen landrover med deres egen safari guide og ”tracker” (spor-leser). Tid og sted glemmes lett når en flokk elefanter blokkerer veien!

 

 

 

DAG 4: MAPUTO

Etter noen dager med fantastisk safari kjører dere ut av Kruger nasjonalpark og over til Mosambik.Kjøreturen fra Kruger tar til Maputo tar 2-3 timer. Dere bor ved Southern Sun Maputo før dere flyr oppover kysten dagen etter.

DAG 5: MOSAMBIK

Dere kjøre til flyplassen og flyr 2 timer nordover til Pemba flyplass. Her blir dere møtt og tatt med til Diamonds Mequifi beach Resort som ligger nydelig til ved stranden med flott utsikt over Indiahavet.

Herfra kan dere nyte utsikten utover havet, den frodige vegitasjonen, palmetrærne og bassenget og stranden.

 

 

 

 

DAG 6 – 10: STRAND

 Dager til egen disposisjon ved stranden

Noen av aktivitetene dere kan bedrive er dyphavsfiske, dykking og snorkling, båtturer, hvaltitting, øyhopping og kitesurfing.

 

 

 

 

DAG 11: AVREISE

Det er tid for hjemreise. Dere kjøres tilbake til Pemba flyplass.

 

 

ER DU INTERESSERT I DENNE REISEN? Send oss en uforpliktende henvendelse:

12 + 6 =

Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

SØR-AFRIKA

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!