fbpx

Opplev det beste av “bush and beach”. Det blir først noen spennende dager på safari i Kruger Nasjonalpark før dere avslutter ferien med hvite strender og krystallklart vann i Mosambik. Vi tilpasser gjerne reise etter varighet eller andre ønsker.

 

 

 

DAG 1 OG 2: ANKOMST OG PANORAMARUTEN

Dere ankommer Kruger Mpumalanga flyplass. Her blir dere hentet og kjørt til hotellet som ligger rett utenfor Kruger Nasjonalpark.  Dette er et flott utgangspunkt for forskjellige aktiviteter i området eller for å dra på diverse dagsutflukter.

Neste dag kan dere bruke til å utforske “Panoramaruten,” kjent for de mange naturattraksjonene. En dag med stopp langs utkikkspunktene og naturunderverkene er absolutt å anbefale.

 

 

 

 

DAG 3 – 6: KRUGER

Dere reiser inn til safari i den afrikanske villmarken. En typisk dag i viltreservatet starter tidlig om morgenen, det er da sjansene er størst for å se dyr. Opp ca. kl. 05:00. Te/kaffe og en enkel frokost serveres før safariavgang. 3-4 timers safari med innlagte pauser og tilbake til lodgen for en helsebringende ”brunch”. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, så man holder seg kanskje rundt svømmebassenget. Ca. kl. 15:00 er det  ”High Tea”, en snack lunch, før dere igjen drar på safari med drinker i solnedgangen over savannen. Safari er i åpen landrover med deres egen safari guide og ”tracker” (spor-leser). Tid og sted glemmes lett når en flokk elefanter blokkerer veien!

 

 

 

DAG 7 – 11: MOSAMBIK

Etter noen dager med fantastisk safari reiser dere sørover til Mosambik. Her blir dere møtt på flyplassen og tatt med til en lodgen som ligger nydelig til ved stranden med flott utsikt over Indiahavet. Herfra kan dere nyte utsikten utover havet, den frodige vegitasjonen, palmetrærne og bassenget og stranden.

Noen av aktivitetene dere kan bedrive er dyphavsfiske, dykking og snorkling, båtturer, hvaltitting, øyhopping og kajakk-turer.

 

 

 

DAG 12: AVREISE

Dere blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen. Det er tid for hjemreise. Vi takker for denne gang.

ER DU INTERESSERT I DENNE REISEN? Send oss en uforpliktende henvendelse:

8 + 14 =

Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

NORGE

+47 38 62 07 90 / +47 38 62 07 65

SØR-AFRIKA

+ 27 31 563 9078  

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!