SAFARI I KRUGER OG

STRANDFERIE I MOSAMBIK

Opplev det beste av “bush and beach”. Det blir først noen spennende dager på safari i Kruger Nasjonalpark før dere avslutter ferien med hvite strender og krystallklart vann i Mosambik.

 

 

 

DAG 1 OG 2: ANKOMST + PANORAMARUTEN

Dere ankommer Kruger Mpumalanga flyplass. Her blir dere hentet og kjørt til hotellet som ligger rett utenfor Kruger Nasjonalpark.  Dette er et flott utgangspunkt for forskjellige aktiviteter i området eller for å dra på diverse dagsutflukter.

Neste dag kan dere bruke til å utforske “Panoramaruten,” kjent for de mange naturattraksjonene. En dag med stopp langs utkikkspunktene og naturunderverkene er absolutt å anbefale.

 

 

 

 

DAG 3 – 6: KRUGER NASJONALPARK

Dere reiser inn til safari i den afrikanske villmarken. En typisk dag i viltreservatet starter tidlig om morgenen, det er da sjansene er størst for å se dyr. Opp ca. kl. 05:00. Te/kaffe og en enkel frokost serveres før safariavgang. 3-4 timers safari med innlagte pauser og tilbake til lodgen for en helsebringende ”brunch”. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, så man holder seg kanskje rundt svømmebassenget. Ca. kl. 15:00 er det  ”High Tea”, en snack lunch, før dere igjen drar på safari med drinker i solnedgangen over savannen. Safari er i åpen landrover med deres egen safari guide og ”tracker” (spor-leser). Tid og sted glemmes lett når en flokk elefanter blokkerer veien!

 

 

 

DAG 7 – 11: MOSAMBIK

Etter noen dager med fantastisk safari reiser dere sørover til Mosambik. Her blir dere møtt på flyplassen og kjørt til lodgen som ligger nydelig til ved stranden med flott utsikt over Indiahavet. Hovedbygningen består av lounge, resepsjon, bar og restaurant. Herfra kan dere nyte utsikten utover havet, den frodige hagen, palmetrærne og bassenget.

Noen av aktivitetene er dyphavsfiske, dykking og snorkling, båtutleie, hvaltitting, øyhopping og kajakk.

 

 

 

DAG 12: AVREISE

Dere blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen. Det er tid for hjemreise. Vi takker for denne gang.

Send oss en uforpliktende henvendelse

14 + 10 =

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

NORGE

+47 38 62 07 90 / +47 38 62 07 65

SØR-AFRIKA

+ 27 31 563 9078  

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!