Bli med til landet med de høye, røde sanddynene, fascinerende ørkenlandskap, frodige naturreservater og spennende dyreliv. Landet er langstrakt og stort; tre ganger større enn Norge, med beskjedne 2 millioner innbyggere. En perle som ennå er forholdsvis uoppdaget og et perfekt reisemål for deg som vil gå utenom de typiske turistløypene. For å korte ned på reisetiden anbefaler vi fly mellom lodgene. Namibia fra luften er utrolig vakker!

 

 

 

 

 

DAG 1: SOSSUSVLEI 

Dere lander i hovedstaden Windhoek og reiser videre med småfly til ørkenområdet ved Sossusvlei. Området er kjent for sine høye sanddyner og stjerneformede fjell. Fargene på sanddynene varierer fra svak aprikos til dyp rød og står i sterk kontrast til de store hvite slettene ved foten av sanddynene. Overnatting i flotte luksustelt på Little Kulala Camp.

 

 

 

 

 

DAG 2 OG 3: SOSSUSVLEI 

Sanddynene i Sossusvlei er blant de høyeste i verden. Sossusvlei er et av de mest fotograferte landskapene i Afrika sør for Sahara. Du vil skjønne hvorfor når du opplever solnedgangen over ørkenlandskapet. Uten tvil en av de flotteste opplevelsene man kan ha i Namibørkenen. En tur i luftballong over dette landskapet er også en opplevelse av en annen verden.

 

 

 

 

 

DAG 4: HOANIB SKELETON COAST CAMP 

Etter frokost flyr dere videre til reisens mest eksklusive camp, Hoanib Skeleton Coast Camp. Lodgen ligger nordvest i landet, i Namibørkenen som strekker seg langs kysten. Landskapet her er fascinerende og nesten litt utenomjordisk. Mange dyr har tilpasset seg disse omgivelsene, blant annet finner vi den største konsentrasjonen av ørkenelefanter i Namibia nettopp her.

DAG 5 OG 6: ØRKENSAFARI 

«Ørken» og «safari» er ikke to ord man hører sammen så ofte. I et område hvor det regner mindre enn 10 mm årlig har utrolig nok både løver, elefanter og neshorn tilpasset seg omgivelsene. Dere drar på leting etter ørkenelefanter, antiloper, hyener, løver og andre dyr i det mektige landskapet langs «Skjelettkysten». Dyktige guider tar dere med på spennende safariopplevelser i et helt urørt landskap, både til fots og i bil. Dagsturer til en av ørkenoasene kan også organiseres. Bor dere her tre netter eller mer, kan dere bli med på en dagsutflukt i fly over Skeleton Coast, med skipsvrak (derav navnet), seler, sanddyner og et endeløst og dramatisk landskap.

DAG 7: ETOSHA NASJONALPARK OG ONGAVA VILTRESERVAT 

Dere flyr til Ongava Tented Camp som ligger ved den sørlige grensen av Etosha Nasjonalpark i det 300 kvadratkilometer store Ongava viltreservat. De neste dagene byr på en god blanding av safari.  I Etosha blir det klassisk safari i bil, mens Ongava også tilbyr safari til fots.

DAG 8 OG 9: SAFARI 

Safari i det vakre Ongava-reservatet og Etosha Nasjonalpark der dere kan se antilope, sebra, giraff, elefant, løver og neshorn, for å nevne noen. Etosha er kjent for sine store elefantflokker og har også en stor populasjon av sorte og hvite neshorn.

DAG 10: AVREISE 

Etter frokost flyr dere tilbake til Windhoek og deretter videre hjem til Norge. Alternativt kan vi anbefale at dere avslutter reisen med avslappende dager på stranden i vakre Mosambik.

Send oss en uforpliktende henvendelse

14 + 8 =

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

NORGE

+47 38 62 07 90 / +47 38 62 07 65

SØR-AFRIKA

+ 27 31 563 9078  

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!