Botswana satser på økoturisme med fokus på lavt miljøfotavtrykk og bevaring av økosystemene. På denne reisen får du oppleve både ørken og delta på nydelige, miljøbeviste lodger i Botswana.
 

 

 

DAG 1 OG 2: DINAKA

Dinaka ligger ved den nordlige delen av Kalahari Game Reserve. Her finner du noe av det mest unike biologiske mangfoldet  i hele det sørlige Afrika. Her i ørkenlandskapet kan du blant annet oppleve spennende “bush-walks” med lokale guider. Er du virkelig heldig kanskej dere får øye på de store Kalahari-løvene!


 

 

 

 

 

 

DAG 3 OG 4: KANANA

Kanana ligger ved Xudum-elven i sørvest i Okavango Delta. Aktivitetene varierer med niået på elven, men inkluderer safari både morgen og ettermiddag. Alternativt kan du utforske elven i tradisjonelle mokoro-båter eller motorbåter. Området er unikt for sitt fantastisk fugle- og planteliv.

 

 

 

DAG 5 OG 6: OKUTI

Okuti ligger langs Maunachira-elven som renner ut i Xakanaxa Lagoon i Moremi Game Reserve. Campen er bygd midt i et av de beste safari-områdene i Botswana i et med naturen. Safari i Moremi  byr på et rikt dyreliv. Her kan du også utforske Okavango Delta-vannveiene med motorbåt. Dette er et paradis for fugle-entusiaster med blant annet masse hegre og spesielle storker.

 

 

 

DAG 7: AVREISE

Det er tid for avreise, men turen trenger ikke være over. Spør oss gjerne om råd.

ER DU INTERESSERT I DENNE REISEN? Send oss en uforpliktende henvendelse:

8 + 7 =

Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

NORGE

+47 38 62 07 90 / +47 38 62 07 65

SØR-AFRIKA

+ 27 31 563 9078  

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!