Botswana satser på økoturisme med fokus på lavt miljøfotavtrykk og bevaring av økosystemene. På denne reisen får du oppleve både ørken og delta på nydelige, miljøbeviste lodger i Botswana.

 

 

 

DAG 1 OG 2: DINAKA

Dinaka ligger ved den nordlige delen av Kalahari Game Reserve. Her finner du noe av det mest unike biologiske mangfoldet  i hele det sørlige Afrika. Her i ørkenlandskapet kan du blant annet oppleve spennende “bush-walks” med lokale guider. Er du virkelig heldig kanskej dere får øye på de store Kalahari-løvene!


 

 

 

 

 

 

DAG 3 OG 4: KANANA

Kanana ligger ved Xudum-elven i sørvest i Okavango Delta. Aktivitetene varierer med niået på elven, men inkluderer safari både morgen og ettermiddag. Alternativt kan du utforske elven i tradisjonelle mokoro-båter eller motorbåter. Området er unikt for sitt fantastisk fugle- og planteliv.

 

 

 

DAG 5 OG 6: OKUTI

Okuti ligger langs Maunachira-elven som renner ut i Xakanaxa Lagoon i Moremi Game Reserve. Campen er bygd midt i et av de beste safari-områdene i Botswana i et med naturen. Safari i Moremi  byr på et rikt dyreliv. Her kan du også utforske Okavango Delta-vannveiene med motorbåt. Dette er et paradis for fugle-entusiaster med blant annet masse hegre og spesielle storker.

 

 

 

DAG 7: AVREISE

Det er tid for avreise, men turen trenger ikke være over. Spør oss gjerne om råd.

Send oss en uforpliktende henvendelse

8 + 8 =

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

NORGE

+47 38 62 07 90 / +47 38 62 07 65

SØR-AFRIKA

+ 27 31 563 9078  

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!