fbpx

20-ÅRS JUBILEUMS-TILBUD

10 dager – kr 20 000,- med fly, Big Five Safari og 5 stjernes strandhotell

GET Africa Travel sin første reise gikk til KwaZulu-Natal i Sør-Afrika. Vi har derfor laget et jubileumstilbud som tilbyr det beste av denne delen av Sør-Afrika.

Dette er en real “GET Africa-klassikker” som består av Zululand, “Big Five”-safari, strandopphold i Durban på Oyster Box.

Reisen tilbys til en gitt pakkepris (kr 20 000,- per person) som inkluderer alle overnattinger, transfers, aktiviteter og måltider (som spesifisert). Reisen er kun tilgjengelig i et begrenset antall og med avreise på bestemte datoer (se nedenfor).

 

 

 

DAG 1: AVREISE OSLO

Dere reiser fra Oslo cirka kl. 17.45 med Turkish Airlines og mellomlander i Istanbull før dere flyr direkte til Durban.

Inkludert: Flybilletter fra Oslo til Durban

 

 

 

DAG 2: ANKOMST – GHOST MOUNTAIN

Det blir ankomst Durban flyplass cirka kl. 12.30. Her blir dere møtt og kjørt til Ghost Muntain Inn i Mkuze. Det blir litt tid til å slappe av etter en lang reise før velkomstmiddag på hotellet.

Inkludert: Transfer fra flyplassen og middag

 

 

 

 

 

 

 

DAG 3: GHOST MOUNTAIN OG JONZINI

Etter en forfriskende frokost drar dere ut på båttur på Jonzini innsjøen. Her er det gode muligheter for å se elefanter, fugler og andre dyr. Her kan man også prøve tiger-fisking. Denne dagen er det også en 30 minutters massasje inkludert.

Inkludert:  Frokost, båttur på Jonzini og massasje

 

 

 

DAG 4: SAFARI

Det er tid for safari og dere skal besøke en av våre favoritter lodger i Zululand. Dere drar på leting etter “The Big Five” (elefant, løve, neshorn, bøffel og leopard) og det blir garantert fantastiske safariopplevelser.

Inkludert: Transfer til safari lodge, alle måltider og alle safariaktiviteter

 

 

 

DAG 5: SAFARI

En typisk dag på safari starter tidlig om morgenen, det er da sjansen er størst for å se dyr. Opp ca. kl. 05:00. Te/kaffe og en enkel frokost serveres før safariavgang. 3-4 timers safari med innlagte pauser, og tilbake til lodgen for en helsebringende «brunsj». Midt på dagen er det ofte for varmt både for dyr og mennesker, så da er det bedre å holde seg ved svømmebassenget. Eller du kan bli med rangeren deres ned til et av vannhullene og se etter flere dyr. Ca. kl. 15:00 møtes dere til «High Tea», en snack lunch, før dere igjen drar på safari med drinker – Sun downers – når solen går ned over savannen. Dere kjører  i åpen safaribil med deres egen safari guide.

Inkludert:  Alle måltider og alle safariaktiviteter

 

 

 

DAG 6: OYSTER BOX

Etter morgensafarisafari og frokost på lodgen reiser dere videre til Durban. Her skal dere bo på det legendariske hotellet Oyster Box. Oyster Box har i årevis vært kjent for sitt genuine og luksuriøse særpreg, og er et svært populært hotell blant våre gjester. Hotellets fantastiske beliggenhet, utsøkte mat, prisvinnende spa og spennende interiør gjør dette til en hotelloplevelse “i særklasse”. Her bor dere i rom med sjøutsikt! Er du heldig ser du kanskje delfiner eller hval svømme forbi utenfor.

Inkludert: Morgensafari, frokost og transfer til Durban.

 

 

 

DAG 7: DURBAN

Dere nyter frokost på Oyster Box med utsikt over stranden i Umhlanga. Umhlanga er et lite tettsted nord for Durban. Her ligger alt av restauranter, shopping og vannaktiviteter i umiddelbar nærhet.

Vi tar dere med på en guidet tur i Durban for å vise dere byens spennede historie og rike kultur.

Inkludert: Frokost og guidet tur i Durban

 

 

 

DAG 8: DURBAN

Denne dagen står fri til disposisjon. Dere kan velge å benytte hotellets spa-avdeling, bassenget eller utforske hva Durban har å by på. Vi kommer gjerne med forslag til spennende aktiviteter som kan passe.

Inkludert: Frokost

 

 

 

 

DAG 9: AVREISE DURBAN

Det er deres siste dag i Afrika for denne gang og dagen står fri til disposisjon. Dere flyr fra Durban flyplass cirka kl. 15.30.

Inkludert: Frokost og transfer til flyplassem

DAG 10: ANKOMST OSLO

Dere lander i Oslo cirka kl. 10.30. Eventyret er over for denne gang og vi håper dere har hatt en fantastisk reise med GET Africa Travel!

 PRAKTISK INFO:

 Flybilletter (Oslo – Durban), 7 netter i Sør-Afrika (2 netter Ghost Mounatin Inn, 2 netter safari lodge og 3 netter Oyster Box), måltider som spesifisert (frokost alle /lunsj 2/ middag 3), alle transfer, alle aktiviteter nevnt i reiseprogrammet.

PRIS:

kr 20 000,- per person (i dobbeltrom)

AVREISE DATOER:

19. august – 28. august (FULLT)

8. september  – 17. september (FULLT)

23. september – 2. oktober (FULLT)

Er du interessert i denne reisen?

5 + 4 =

Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getafricatravel.com

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

NORGE

+47 38 62 07 90 / +47 38 62 07 65

SØR-AFRIKA

+ 27 31 563 9078  

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!