fbpx

REISENE

REISENE

GET Africa Travel skreddersyr din unike reise. Nedenfor finner du en oversikt over noen reiseforslag og eksempler på våre mest populære reiser i Afrika. Husk at alle reiseforslag kan justeres og endres slik du ønsker.

Våre favorittere

Her har vi samlet opp våre mest populære reiser. Dette er turer med variasjon og som inneholder noen av våre favoritter i det sørlige Afrika.

Dette er en reise som tar deg med til noen av våre favoritter, det vil si: Livlige Cape Town, deretter safari i “Big Five”-reservat, tropiske strender, kule Durban og til slutt de mektige Victoriafallene!

På denne reisen får dere oppleve storbyliv, flotte vingårder, storslått natur, spennende safari og noen av landets flotteste strender. Dermed er det bare å drømme seg bort!

Zambia er kjent som en spektakulær safaridestinasjonen. I løpet av en uke vil du oppleve et fantastisk dyreliv i en av de beste nasjonalparkene i Afrika, South Luangwa.

Opplev grenseløs safari på eksklusive lodger i hjertet av Botswanas mest unike safaridestinasjoner. Vi garanterer helt unike dyreopplevelser og minner for livet!

En reise i Zimbabwe byr på møter med spennende historie, uberørt natur og et helt spektakulært dyreliv. I tillegg oppleves de majestetiske Victoriafallene best fra Zimbabwe-siden.

Reisetilbud og nyheter

Her finner du nyeste reiseforslag og spesille reisetilbud!

I forbindelse med vårt 20 års jubileum prøver vi på noe vi aldri har gjort før. Reisen er kun tilgjengelig i et begrenset antall og med avreise på bestemte datoer.

Først spennende safari i KwaZulu-Natal og deretter avslappende dager ved det indiske hav med krystallklart vann og tropiske strender. Denne reisen byr på mange opplevelser.

Vi har skreddersydd et familie-eventyr for  vinterfrien 2021! Dette reisetilbudet inkluderer blant annet: flybilletter, alle overnattinger, transport, måltider og de fleste aktiviteter.

Dette familietilbudet byr på fantastisk safari i en privat del av Kruger og avslappende dager med “all inclusiv” på kysten av Mosambik. Reisen passer perfekt for dem som vil reise i skoleferier!

En reise utenom det vanlige! Denne reisen starter i storbyen Cape Town. Reise fortsetter med 4 dagers fotsafari i Gondwana viltreservat og avsluttes i hval-hovestaden, Hermanus.

Afrika for viderekomne

Ønsker du å oppleve mer av Afrika? Sjekk noen av turene vi har laget som går til mer ukjente, men unike destinasjoner.

Zimbabwe, Zambia, Namibia og Botswana. Denne reisen passer perfekt for deg som ønsker å oppleve mye på kort tid, uten å forflytte deg over lange avstander. Opplev 4 land på få dager.

Namibia har 300 soldager i året er et vakkert og behagelig land å reise i. Dersom du man god tid anbefaler vi å kjøre selv ettersom du da virkelig  kan nyte det varierte og unike landskapet.

Botswana er uten tvil kronjuvelen av alle edle safaridestinasjoner. Dere besøker  både Okavango-deltaet og Chobe Nasjonalpark. Det vil garantert bli fantastiske safariopplevelser.

Reisen starter i vakre Cape Town før dere går ombord på Rovos Rail, verdens mest luksuriøse tog. Deretter venter førsteklasses safari i den beste delen av Kruger Nasjonalpark.

Bli med til landet med de høye røde sanddynene, fascinerende ørkenlandskap, frodige naturreservater og spennende dyreliv. Dere reiser med en kvalifisert guide hele turen.

Malawi passer for deg som vil ha sterke møter med mennesker, enestående dyreliv og tropiske strender. Landet er kjent som Afrikas varme hjerte og er fortsatt en uoppdaget perle.

Denne reisen gir mulighet til å oppleve underverkerne i Namibi, Botswana og Zimbabwe.

Sør-Afrika er en super destinasjon for barnefamilier, med et hav av aktiviteter og overnattingssteder som skapt for både barn og voksne. Å dra på safari er en opplevelse barna vil ha stor glede av.

Klassikerne

Reisene som garrantert gir opplevelser som aldri vil glemmes på destinasjoner som alltid vil bli husket.

Kruger regnes som et av Afrikas beste safaristeder! Her har du mulighet til å oppleve klassisk safari i den afrikanske villmarken. Etter noen dager på safari kjører dere langs den mektige Panoramaruten.

Reis “tilbake i tid” med verdens mest luksuriøse tog, Rovos Rail. Nyt femstjerners luksus ombord, mens toget glir gjennom det vakre afrikanske landskapet. Turen går fra Pretoria i Sør-Afrika videre gjennom Botswana og Zimbabwe før dere ankommer de mektige Victoriafallene.

Garden Route er den nydelige kystlinjen fra Cape Town til Port Elizabeth, verdenskjent for sin naturskjønnhet og mange sjarmerende småbyer. Denne strekningen har alt. GET Africa anbefaler å reise langs Garden Route med leiebil for da kan dere stoppe akkurat der dere vil.

På denne reisen inviterer deg til å bli med på en historisk reise hvor vi går i Mandelas fotspor og blir kjent med den sørafrikanske folkesjelen. Reisen starter i Cape Town, deretter fortsetteer reiser med safari, før den avsluttes i Johannesburg.

Godt og blandet

Her er noen andre spennende reiseforslag som tar deg med til destinasjoner i Afrika vi mener det er verdt å besøke!

Opplev eksklusiv safari i Masai Mara og reis videre til Zanzibar for avslappende dager på stranden.

Bli med til Kilimanjaro, verdens høyeste frittstående fjell! Å bestige Kilimanjaro er en drøm for mange.

Først til de mektige fossefallene, deretter går turen går til Botswana.  Den ultimate safaridestinasjonen.

Opplev spennende og mangfoldig villmark ved zambias to største elver Zambezi og Luangwa, to livsviktige årer for Zambias natur og dyreliv.

De mest populære reisemålene i Sør-Afrika er Cape Town og Kruger Nasjonalpark. Denne reisen er en perfekt kombinasjon av by og safari.
Bli med til Zambia som er kjent for å være en av verdens beste safaridestinasjoner. Deretter avslutt med noen avslappende dager ved Lake Malawi.

Aktiv ferie i Afrika

Sør-Afrika er en perfekt destinasjon for en aktiv ferie. Sykkel golf, fotturer og mye mer!

Sør-Afrika er perfekt for deg som vil kombinere golf med safari og andre spennende opplevelser. Det blir tid til både vinsmaking, golf og safari.

Denne reisen tar deg med til noen av Sør-Afrikas mest unike dykkeområder. Reisen inklurderer Cape Town, Big Five Safari, og blant annet dykking i Sodwana og Aliwal Shoal.

Opplev Sør-Afrikas vakre natur, kultur og spennende dyreliv fra sykkelsetet! Med sitt varme klima og gode veier er Sør-Afrika et mekka for syklister som er ute etter helt unike opplevelser.

Turen starter i Cape Town. Dere bestiger Table Mountain og sykler i vinland. Det blir spektakulære fjellturer ved Drakensberg før reisen avsluttes med safari!

Denne reisen går til behagelige Durban, det lille kongedømmet Swaziland og Kruger Nasjonalpark. Her blir det også mulighet for spill på noen av Sør-Afrikas mest anerkjente golfbaner.

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

SØR-AFRIKA

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!