GET Africa Travel skreddersyr din unike reise. Nedenfor finner du en oversikt over noen reiseforslag og eksempler på våre mest populære reiser i Afrika. Husk at alle reiseforslag kan justeres og endres slik du ønsker.

De mest populære reisene

Her har vi samlet opp våre mest populære reiser. Dette er turer med variasjon og som inneholder noen av våre favoritter i det sørlige Afrika.

Dette er en reise som tar deg med til noen av våre favoritter: Livlige Cape Town, safari i “Big Five”-reservat, tropiske strender, kule Durban og de mektige Victoriafallene! Overnatting med stil og luksus.

På denne reisen får dere oppleve storbyliv, flotte vingårder, storslått natur, spennende safari og noen av landets flotteste strender. Vi kaller den drømmereisen for her er det bare å drømme seg bort!

Sør-Afrika er en super destinasjon for barnefamilier, med et hav av aktiviteter og overnattingssteder som skapt for både barn og voksne. Å dra på safari er en opplevelse barna vil ha stor glede av.

Nyheter 2019

Vi har utformet noen helt nye og helt spesielle turer som blir tilgjengelige fra 2019.

I forbindelse med vårt 20 års jubileum prøver vi på noe vi aldri har gjort før. Reisen er kun tilgjengelig i et begrenset antall og med avreise på bestemte datoer.

Zimbabwe, Zambia, Namibia og Botswana. Denne reisen passer perfekt for deg som ønsker å oppleve mye på kort tid, uten å forflytte deg over lange avstander. Opplev 4 land på dager.

Botswana satser på økoturisme og har fokus på bevaring av natur og dyreliv. På denne reisen opplever du både Kalahari-ørkenen og Okavango Delta. Samtidig bor dere på nydelige, miljøbeviste lodger i Botswana.

Start ferien med safari i KwaZulu-Natal og avslutt med krystallklart vann og hvite strender i Mosambik. Dette er en reise som passer for eventyrlystne i alle aldre. Her blir det masse opplevelser i tillegg til tid til avslapning.

Afrika for viderekomne

Ønsker du å oppleve mer av Afrika? Sjekk noen av turene vi har laget som går til mer ukjente, men unike destinasjoner.

En reise i Zimbabwe byr på et møte med interessant historie, uberørt natur og et unikt dyreliv. OG de majestetiske Victoriafallene oppleves best fra Zimbabwe-siden.

Zambia er kjent som den ultimate safaridestinasjonen. I løpet av en uke vil du oppleve et fantastisk dyreliv i en av de beste nasjonalparkene i Afrika, South Luangwa.

Bli med til landet med de høye røde sanddynene, fascinerende ørkenlandskap, frodige naturreservater og spennende dyreliv. Vi flyr mellom lodgene. Namibia fra luften er utrolig vakkert!
 

Botswana er uten tvil kronjuvelen av alle edle safaridestinasjoner. Dere besøker  både Okavango-deltaet og Chobe Nasjonalpark. Her blir det fantastiske safarimuligheter.

Namibia har 300 soldager i året er et vakkert og behagelig land å reise i. Har man god tid anbefaler vi å kjøre selv for da kan man virkelig nyte det varierte og unike landskapet.

Denne reisen byr på både “bush and beach”. Først noen spennende dager på safari i Kruger Nasjonalpark før reisen avsluttes ferien med hvite strender og krystallklart vann i Mosambik.

Malawi passer for deg som vil ha sterke møter med mennesker, enestående dyreliv og tropiske strender. Landet er kjent som Afrikas varme hjerte og er fortsatt en uoppdaget perle.

Reisen starter i vakre Cape Town før dere går ombord på Rovos Rail, verdens mest luksuriøse tog. Deretter venter førsteklasses safari i den beste delen av Kruger Nasjonalpark.

Klassikerne

Reisene som garrantert gir opplevelser som aldri vil glemmes på destinasjoner som alltid vil bli husket.

Kruger regnes som et av Afrikas beste safaristeder! Her har du mulighet til å oppleve klassisk safari i  den afrikanske villmarken. Etter noen dager på safari kjører dere langs den mektige Panoramaruten.

Reis “tilbake i tid” med verdens mest luksuriøse tog, Rovos Rail. Nyt femstjerners luksus ombord mens toget glir gjennom det vakre afrikanske landskapet.Turen går fra Pretoria i Sør-Afrika gjennom Botswana og Zimbabwe til dere ankommer de mektige Victoriafallene.

Garden Route er den nydelige kystlinjen fra Cape Town til Port Elizabeth, verdenskjent for sin naturskjønnhet og mange sjarmerende småbyer. Denne strekningen har alt.Vi anbefaler å reise langs Garden Route med leiebil for da kan dere stoppe akkurat der dere vil.

Vi inviterer deg til å bli med på en historisk reise hvor vi går i Mandelas fotspor og blir kjent med den sørafrikanske folkesjelen. Reisen starter i Cape Town, dere reiser på safari og avslutter i Johannesburg.

Aktiv ferie i Afrika

Sør-Afrika er en perfekt destinasjon for en aktiv ferie. Sykkel golf, fotturer og mye mer!

Sør-Afrika er perfekt for deg som vil kombinere golf med safari og andre spennende opplevelser. Reisen går til Kappområdet og vakre Garden Route. Det blir god tid til golf, vinsmaking og spennende safari.

Opplev Sør-Afrikas vakre natur, kultur og spennende dyreliv fra sykkelsetet! Med sitt varme klima og gode veier er Sør-Afrika et mekka for syklister som er ute etter helt unike opplevelser.

Turen starter i Cape Town. Dere bestiger Table Mountain og sykler i vinland. Videre reiser dere til spektakulære Drakensberg hvor dere kan begi dere ut på diverse fotturer. Turen avsluttes med safari!

Denne reisen går til behagelige Durban, det lille kongedømmet Swaziland og Kruger Nasjonalpark. Det blir også spill på noen av Sør-Afrikas mest anerkjente golfbaner.

Godt og blandet

Her er noen andre spennende reiseforslag som tar deg med til destinasjoner i Afrika vi mener det er verdt å besøke!

Opplev eksklusiv safari i Masai Mara og reis videre til Zanzibar for avslappende dager på stranden.

Bli med til Kilimanjaro, verdens høyeste frittstående fjell! Å bestige Kilimanjaro er en drøm for mange.

Først til de mektige Victoriafallene før turen går til Botswana, den ultimate safaridestinasjonen. Her finner vi blant annet den største elefantbestanden i Afrika!

Opplev spennende og mangfoldig villmark ved zambias to største elver Zambezi og Luangwa, to livsviktige årer for Zambias natur og dyreliv.

De mest populære reisemålene i Sør-Afrika er Cape Town og Kruger Nasjonalpark. Denne reisen er en perfekt kombinasjon av by og safari.
Bli med til Zambia som er kjent for å være en av verdens beste safaridestinasjoner. Avslutt ferien med noen avslappende dager ved vakre Lake Malawi.

KONTAKT OSS:

Ta kontakt for et uforpliktende reiseforslag:

NORGE

+47 38 62 07 90 / +47 38 62 07 65

SØR-AFRIKA

+ 27 31 563 9078  

MELD DEG PÅ NYHETSBREV:

Ønsker du å motta unike råd, reiseinspirasjon, nyheter og tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev via knappen nedenfor:

FØLG OSS:

Følg oss gjerne på sosiale medier for unike reiseinspirasjon, tips og spennende nyheter og mye mer!